Alla inlägg under september 2007

Av bambi - 4 september 2007 20:59

Det blev mestadels Top Model... men jag zappade lite emellan Top Model och Idol. Men båda programmet går i repris i helgen..


Men det verkar vara ett roligt avsnitt av Top Model imorgon då tjejerna har fest och Paris Hilton, Nicole Richie och 50 Cent kommer på festen!  :D

Måste ju ses!


Varför är bloggagratis så segt nu??? Nu ska jag gå och lägga mig (och läsa eller kanske kolla på tv)... god natt på er!

Av bambi - 4 september 2007 19:52

Det blir svårt att välja tv ikväll... både Idol och Top Model är klockan 20. Vad ska man välja?!?!?

Av bambi - 4 september 2007 11:22

Idag är det riktigt kyligt ute och jag kan låta bli att tänka på hösten.


Det är många som ogillar hösten och många får höstdepressioner. Men jag gillar faktiskt hösten, ganska mycket till och med  :)


Jag gillar att sitta och mysa inne med en varm kopp te och med tända ljus. Bara att sitta under en filt och mysa medans vinden blåser utanför. När man sitter så så brukar även en katt hoppa upp och lägga sig i knäet och spinna. Tänk om man alltid kunde ha det så?


Även om man fryser ganska mycket under hösten så innebär det att man också måste värmas av sin älskade... gärna undet täcket eller en filt  :)  Eller när man har sprungit till bussen i det kalla vädret och älsklingen värmer ens fingrar... är det inte underbart?  :)


För mig innebär även hösten skolstart, jag har alltid älskat skolan, både att plugga och att undervisa i. Det är alltid så spännande med alla nya människor och att få lära känna dom och kanske till och med få några nya vänner  :)


Sen så brukar även höstmodet vara riktigt bra... med snygga kappor, stickade tröjor och stövlar. Vem ogillar ett par snygga skinnstövlar?? Tänk er va härligt det känns att gå igenom stora lövhögar med ett par stövlar.. alla dessa färgglada löv som man bara kan sparka runt! :)


Ikväll så ska vi äta soppa, som också verkligen tillhör hösten. En riktigt god mustig soppa med en god macka till! *mums*


Är inte hösten härlig?  :)



Av bambi - 4 september 2007 11:02

Sitter hemma nu, hade egentligen bara en lektion idag sen så är det bio i eftermiddag med mina elever från Engelska B. Så nu är jag hemma tills jag ska på bio. Skönt  :)


Jag ska ta och posta lite paket och ligga och läsa lite i Angela's Ashes... skönt att få ta det lugnt idag  :)

Av bambi - 4 september 2007 10:27

Dessa jeans köpte jag i somras på Tradera. Jag hade egentligen inte planerat att köpa dom, utan såg dom och tyckte att det var en snygg och ovanlig färg på dessa jeans! Denna färg heter Faded Black. Jag som älskar jeans hade inte haft något par som har varit ljusgråa, så därför slog jag till!


Jag vann/köpte dessa jeans för bara 511 kronor! Vilket var ett riktigt bra kap då dom egentligen kostar 2099 kronor och dom var i nyskick!


Dom börjar dock bli lite stora och kan bli lite hängiga i baken, så jag får dra upp dom då och då. Men jag gillar verkligen längden på dom, tycker att dom blir snygga nertill. Och så är dom riktigt skinny, om man gillar det  :)


Jag försöker att matcha dessa ljusa jeans med mörka toppar, tycker inte att det blir lika snyggt med ljusa toppar till dom.


Sass & Bide är ju ett riktigt kändismärke och har bland annat synts på Kate Moss, Kylie Minogue och Sarah Jessica Parker. Sass & Bide säljs bland annat på Revolve Clothing om ni är intresserade av ett par  :)


Kolla gärna in kategorin: Jeans för fler inlägg om jeans  :)

Av bambi - 3 september 2007 20:57

Efter att ha kollat på Top Model så ska jag nu gå och lägga mig och se på Aktuellt och sen läsa lite i Angela's Ashes.


Är ganska trött... sov inget vidare igår natt då vi har bytt tillbaka till duntäcken och jag är hyperkänslig när det gäller nya saker när jag ska sova... så jag sov jättedåligt... men jag vänjer mig nog snart vid täckena.


Imorgon så har jag bara en lektion, psykologi mellan 8.20 - 9.30 (dom ska redovisa sina experiment) sen så är jag ledig fram tills ca 15.10 då jag ska hämta ut biljetterna till bion som jag ska på med mina elever! Skönt!

Av bambi - 3 september 2007 18:47

Jag snäser åt allt älsklingen säger.. han håller på och lagar mat och frågade om han skulle tillaga biffarna i ugnen och jag bara snäste åt honom "du får väl göra som du vill!"


Har tagit två huvudvärkstabletter... och är arg över att jag precis slösat 40 minuter av min dyrbara tid i vår trappuppgång sittandes på den kalla marmor trappan  (jag får säkert urinvägsinflammation nu också...).

Av bambi - 3 september 2007 18:41

Jag är så arg och frustrerad och måste skriva av mig lite..


Slutade som sagt kl. 17 idag (vilket är sent för mig!), ringde till älsklingen och sa att jag var på väg hem och hade huvudvärk efter den långa dagen. Han sa att han satt och fikade och skulle kanske åka hem om en halvtimma...


När jag sitter på tunnelbanan och ska ta fram min bok ur väskan så ser jag att jag inte har mina nycklar i väskan... så jag ringer snabbt till älsklingen igen men hans telefon är avstängd. Va konstigt tänkte jag och provar igen och igen och igen...


När jag är på väg hem så stannar jag till vid Chokladfabriken och köper till choklad till mig och en liten present till en kompis. Sen så beger jag mig hemåt och försöker hela tiden ringa och sms:a älsklingen... men inget svar.


Jaha, tänker jag... jag får väl sätta mig i trappuppgången så länge, han kommer väl snart hem. Så jag sätter mig utanför vår dörr och pratar lite med missarna genom brevinkastet. Men ju längre tiden går desto mer ont i huvudet får jag och desto argare blir jag. När jag till slut får tag i älsklingen så skriker jag nästan åt honom "varför har du mobilen avstängd när jag behöver dig?" och han säger att han inte haft mobilen avstängd, utan det måste ha varit dålig täckning... och han skyndar sig hem...


Det slutade med att jag spenderade 40 minuter i trappuppgången och åt upp nästan all choklad jag köpte (förutom presenten)... så nu är jag sur och arg... och ska lägga mig framför tv:n!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards