Alla inlägg under september 2007

Av bambi - 28 september 2007 08:18

Top: Odd Molly ny!

Linne: Baslinne från h&M

Jeans: Rock & Republic

Skor: Din sko nya!

Smycken: förlovningsring, klocka, Pilgrim-ring


Titta gärna på gamla dagens outfit!

ANNONS
Av bambi - 27 september 2007 21:44

Jepp, min pappa avr här och bytte bilbatteri så fungerar bilen igen! *glad* Han tyckte även att startmotorn lät lite konstig... men den funkar... Skönt att han hjälpte till!


Jag bjöd honom på fika och så pratade vi lite om bröllopet och lite annat. Det var trevligt! Han kunde inte stanna så länge för att det tar ändå 2 timmar för honom att köra hem igen!


Sen så köpte jag och älsklingen Thaimat (ingen av oss orkade laga mat) och hyrde film. Det blev Du, Jag & Dupree, den var okej, ingen höjdare, men lite rolig...


Nu ska jag se på Efterlyst och sen gå och lägga mig! God natt!

ANNONS
Av bambi - 27 september 2007 13:03

Min pappa ska komma hit och hjälpa mig att byta bilbatteri... känns lite dumt att han ska åka ända hit (tar 2 timmar) för att hjälpa mig byta bilbatteri.


Jag ringde till honom för att råd om hur jag skulle göra och han sa att han kunde komma och hjälpa mig, jag sa då att han inte behövde det och att det kändes dumt att han skulle åka så långt. Men han sa att han ville och att han gärna hjälper mig... men det känns ändå lite dumt... men skönt att få hjälp. Ibland kanske man måste kunna ta emot hjälp, men jag vill oftast inte känna att jag är någon last, hatar att be andra om hjälp.


Men nu kommer min snälla pappa hit tills jag slutar jobbet. TACK snälla pappa  :)

Av bambi - 27 september 2007 11:46

*arg* Vi borde kanske inte ha bil, det ställer till en del problem. Imorse när jag skulle flytta på bilen så att vi inte får böter (för dom ska städa gatan ikväll) så ville den inte starta!


Batteriet är gammalt och vill inte längre... min pappa (som gav mig bilen) har sagt att batteriet är gammalt och att jag borde byta det... men man skjuter ju alltid på sånt här. Bläää!


Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Jag måste ju ändå byta batteriet. Så jag funderar på att gå till Mekonomen och köpa ett nytt och sen ta taxi hem, för tydligen väger ett bilbatteri ganska mycket. Och så ska det tydligen inte vara så svårt att byta det sen... jag hoppas att allt ordnar sig...

Av bambi - 27 september 2007 09:07

Jag köpte ju ett Depend naggelack igår (dom är så bra, pyttesmå flaskor = superbilligt), det blev en blå-grön färg (nästan turkost). Men mycket mer blått än på bilden. Kul med lite färg på naglarna  :)


Idag så har jag två lektioner och så har vi klasskonferenser för ettorna. Där tar vi upp om vi har några IG-varningar eller om en elev har hög frånvaro (eller om det är nånting annat vi bör uppmärksamma när det gäller eleven).


Jag har fått några kommentarer om min shopping som jag gjorde igår... Jag brukar inte shoppa för så mycket på en dag, det blev extremt mycket och jag tror att jag hade i bakhuvudet att vi hade fått så lite räkningar denna månad. Men nu ska jag hålla igen med shoppingen (vet inte vad jag ska blogga om då?). Vad gäller vår ekonomi så klarar vi oss, det är absolut inte så att vi har några skulder eller att jag handlar på kredit, så ni behöver inte vara oroliga. Vad gäller min garderob så har jag en "walk-in", så jag får plats med en hel del, men så rensar jag ur den rätt så ofta och säljer på Tradera. Tycker om att variera mina kläder. Jag byter kläder varje dag t.ex., ibland kan jag ha samma jeans två dagar på raken men det är sällan...

Av bambi - 26 september 2007 21:02

Den här bilden är ruskigt läskig!!


Det blir ännu läskigare när jag tänker på att tjejen på bilden är 27 år, jag är 27 år. Hon väger 31 kg och är modell. Hur har detta gått till? Riktigt läskigt!


Men det är bra att dessa bilder har startat en debatt!

Av bambi - 26 september 2007 19:29

Denna kofta och denna top köpte jag alltså. Båda fanns med på min önskelista från Odd Molly, så jag är superglad att jag hittade dessa! Odd Molly kläderna är ju så populära och tar slut nästan direkt i butikerna!


Jag har blivit så kär i Odd Molly att jag ska sälja mina fonder och köpa aktier i Odd Molly istället. Älsklingen håller på lite med aktier, så han har hjälpt mig att fixa ett konto hos Nordnet. Jag tror verkligen på Odd Molly, deras kläder är oerhört populära och dom har precis lanserats i USA, så jag tror att det kommer att gå bra för deras aktier.

Av bambi - 26 september 2007 19:11

Ok, här ser ni allt jag har shoppat idag. Jag har fortfarande en hel del ångest, men älsklingen har lugnat ner mig  :)

Men nu ska jag försöka, verkligen försöka, att hålla mig från att shoppa nå mer tills nästa löning.


Det jag shoppade idag var:

 • Ett par svarta stövlar, Din Sko
 • Ett par svarta sneakers, Din Sko
 • Lila benvärmare, Lindex
 • Cerise leggings, Lindex
 • Svarta over-knee strumpor, Lindex
 • Gråa leggings, Gina Tricot
 • Turkos/Blå nagellack, Depend
 • Röd Odd Molly kofta
 • Vit Odd Molly tröja
 • Gammalrosa top, Gina Tricot
 • Offwhite top, Gina Tricot
 • 2 st. Tunika/klänning (2-i-1, med en top ditsydd under), Gina Tricot

Lindex hade ett bra erbjudande där man fick ta 3 strumpor och betala för 2, därför blev det lite benvärmare och leggings därifrån.


Jag tycker att jag fick ganska mycket för 3700 kronor ändå... så nu behöver jag inte shoppa på ett tag...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se