Alla inlägg under september 2007

Av bambi - 26 september 2007 18:05

Jag måste nog läggas in, jag är allvarligt shoppingberoende. Jag gick ju iväg för att inhandla stövlar.. och det blev ju det plus lite till. Totalt så har jag shoppat för över 3700 kronor idag. Så nu har jag ångest. Jag kanske borde lämna tillbaka nåt? OM jag bestämmer mig för att behålla allt så ska jag:

1.) Inte shoppa nå mer kläder tills nästa lön.

2.) Köpa aktier i Odd Molly (har blivit besatt av märket, köpte två tröjor idag, lika bra att tjäna på min egen besatthet...)


Åtkommer med vad jag har shoppat... nu ska jag göra Fetaostpaj.

ANNONS
Av bambi - 26 september 2007 15:49

Så här ser dom där 2-i-1 topparna ut på, har även på mig leggingsarna som jag köpte. Jag tror att det blir bättre om man har stövlar till istället för dessa stövletter. Eller vad tror ni? Jag ska nog bege mig ut till Götgatan nu...

ANNONS
Av bambi - 26 september 2007 15:43

Detta blev resultatet efter shoppingrundan på Gina Tricot:

 • 2-i-1 top vinröd med vit top under. 149 kronor
 • 2-i-1 top grå med svart top under, 149 kronor
 • Top, gammalrosa, 129 kronor
 • Top, offwhite med sidenband att knyta runt midjan, 179 kronor.
 • Ribbade leggings, gråa, 99 kronor.

Totalt: 705 kronor


Helnöjd med dessa köp! Tycker att jag fick ganska mycket för pengarna!

Av bambi - 26 september 2007 15:13

Var och lunchade med två vänner och en av deras bebisar. Den andra av mina vänner är gravid, så det blev mycket bebis-snack. Förut så var jag jätte anti-barn, men nu börjar jag tänka lite mer att det kanske inte är så dumt? Tycker dock fortfarande att det verkar vara väldigt jobbigt. Vännen berättar att det tar hela dagen bara att komma ut...


Efter lunchen så gick jag till Gina Tricot, men väl där så fick jag väldigt ont i magen. Vet inte om det var Cesarsalladen jag åt till lunchen eller vad det var. Jag shoppade ändå lite (visar sen) och sen så skyndade jag mig hem. Jag som hade tänkt promenera hem och få lite motion...


Men jag mår lite bättre nu, så det blir kanske en promenad snart... skulle vilja shoppa ett par svarta stövlar eller nåt. Kanske tar en promenad längs Götgatan och till Ringens centrum, och även kolla in den nya gallerian Skrapan.

Av bambi - 26 september 2007 08:05

Har det blivit nåt fel på besöksräknaren igen eller tycker ingen om mig? *gråta*


Det står att jag inte haft några besökare alls idag...*snyft*


Men det är lite konstigt eftersom jag har själv besökt min blogg.. eller räknas det inte då?

Av bambi - 26 september 2007 07:57

Jag försökte kolla på Gina Tricots hemsida igår för att se om dom har fått in nåt fint, men dom har gjort om sin hemsida så det går inte att bläddra bland kläderna. It stinks, helt enkelt!


Men jag tänkte promenera hem idag också (måste det eftersom vågen nu visar över 65 kg, jag som var under 65 kg förra veckan *snyft*) och då tänkte jag bland annat gå förbi Gina Tricot och kanske Bianco också.


Jag känner ett stort behov av att köpa nya skort, gärna svarta stövlar... eller nåt... I need shoes! Ja, jag vet jag köpte nyss ett par skor, men jag behöver mer än ett par skor... och dom passar inte riktigt till allt heller. Behöver ett par snygga stövlar och kanske ett par vardagsskor också...


Hmm... jag är inte shoppingberoende, jag är inte shoppingberoende... *försöker intala mig själv*

Av bambi - 25 september 2007 21:39


Så här ser min Diet Ticker ut nu. Jag började på 72,9 kg i Juni och väger nu 65 kg. Målvikten på 62 kg känns inte alltför långt borta längre...

Av bambi - 25 september 2007 19:46

Nu har jag nyss betalar våra räkningar... vi hade bara FEM räkningar denna månad (inklusive hyran)! Jag kan inte minnas när vi senast hade så få räkningar. Så vi kommer att ha en hel del pengar över denna månad... så nu kliar det lite i mina shopping fingrar.


Jag gilar att shoppa via nätet som dom flesta som följer min blogg vet. Jag var senast ute på stan igår och gick i ca en timme utan att hitta nånting! Väldigt irriterande! Det känns mycket lättare och mer avslappnat att shoppa via nätet, även fast jag bor stockholm där allt finns! Det är väl kanske det som är så problemet? Att det finns för mycket i stockholm så att det är svårt att hitat godbitarna bland allt skräp? Men jag har ju ändå mina favoritaffärer.. jag shoppar inte bara via nätet.


Men just nu är jag sugen på att shoppa på:


 • La Redoute - där man kan få 25% rabatt på sina favoritvara, så jag är lite sugen på att köpa dessa stövletter. Med rabatten så kostar dom bara 284 kronor.

 • HQ Hair - Vill köpa parfym härifrån, Clean som doftar så otroligt underbart! Clean kostar ca 800 kronor i vanliga butiken, men på HQ Hair så kostar den "bara" 500 kronor.

 • Nelly & Noel - Jag bombaderas av deras mail att dom har fått in en massa nya fina kläder, har dock inte hunnit kolla än, men det finns säkert en massa fint!

 • Accessora - Har så otroligt mycket fint. Jag skulle speciellt vilja ha några doftljus av märket VoluSpa.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se