Alla inlägg under september 2007

Av bambi - 25 september 2007 19:03

Ikväll blev det hemmagjord köttsoppa som är både nyttigt och väldigt smakrikt! Det är härligt och värmande med soppa på hösten!

Detta är egentligen ett viktväktarrecept:


Points per portion: 2,5 (knäckebröd ingår)

Antal portioner: 2


8 dl buljong

1 gul lök, hackad

1 morot, i skivor

2 pressade vitlöksklyftor

1 röd paprika, hackad

2 dl magert nötkött (ca 160 gr.)

1 dl hackad persilja


Koka alla ingredienser tills köttet är genomkokt, serveras med knäckebröd och 1 tsk lättmargarin.

ANNONS
Av bambi - 25 september 2007 17:46

Linda kom in idag och frågade om det var okej att hon köpte en likadan Odd Molly kofta som mig! Jag sa självklart att det var okej, men att hon gärna får köpa den i en annan färg. 


Min underbara Odd Molly kofta har fått mycket bra betyg, många komplimanger (bland annat att det var den snyggast Odd Molly kofta den har sett) och nu en som vill till och med köpa en likadan (även fast dom är dyra..).

ANNONS
Av bambi - 25 september 2007 17:07

Hämtade ut mitt efterlängtade asos-paket.


Jeansen var ju för små, gick inte alls att knäppa. *gråta* Dom var otroligt snygga! Så jag har skickat tillbaka dom, får inte var så optimistisk och tro att jag ska komma i storlek 29 i så låga jeans. Så jag hoppas att jag få dom i storlek 30 snart! Dom kommer lätt bli dom snyggaste jeansen jag har i så fall!


Toppen var så bred och kort... såg inte bra ut. Så när jag ändå skulle skicka tillbaka jeansen så skickade jag även tillbaka toppen. Det kostade 195 kronor att skicka tillbaka det rekommenderat... det blir dyra jeans i slutändan! Men det är första gången som jag har behövt skicka tillbaka nåt när jag har beställt från asos.


Men smyckena som jag beställde behöll jag. Dom var jättefina, som vanligt! Dock var bambi-halbandet lite mindre än vad jag trodde att det skulle vara.


Så nu väntar jag bara på att få mina älskar Killah-jeans i en storlek större.

Det är konstigt med storlekar... mina rock & republic är storlek 28 (och då är dom nästan liiiite stora) men ibland har jag 30... så olika...

Av bambi - 25 september 2007 13:20

Det är skönt att bara ha en lektion på hela dagen, då hinner man med så mycket. Jag har hunnit planerat, skrivit grammatikprov och kopierat en massa. Snart är det fika för att en av kollegorna fyller år, efter det ska jag knalla hemåt!  (och hämta mitt asos-paket)  :)

Av bambi - 25 september 2007 08:14

Jepp, ännu en ny dag. Började dagen med att flytta bilen så att vi inte får fler böter *fortfarande arg*. Sen så har jag en lektion idag 8.20-9.30, psykologi, där jag ska gå igenom försvarsmekanismer.


Sen så slutar jag alltså... men då blir det nog att sitta och planera, göra grammatikprov och rätta lite.


Sen promenera hemåt igen för att vågen visade på 65,6 kg imorse.. inte bra, inte bra! Vet inte om det är helgens onyttigheter som sätter sig nu... det tar väl ett par dagar tills det syns på vågen?

Av bambi - 24 september 2007 18:35

TV4 - 20.00 Idol 2007
20.00-21.00 Svenskt underhållningsprogram från 2007. Okända talanger får chansen att visa vad de kan inför en hård men rättvis jury som består av Peter Swartling, Daniel Breitholtz och Kishti Tomita. Programledare under uttagningsprogrammen är Carolina Gynning och Carina Berg. Under finalomgångarnas direktsända program är Peter Jihde programledare. Del 11 av 25. Även: 2007-09-25.

TV4 - 21.00 Victoria Beckham Special
21.00-21.55 Amerikansk dokumentär från 2007. Victoria Beckham, då Adams, fick sitt stora genombrott med popgruppen Spice Girls och efter att hon gifte sig med fotbollsstjärnan David Beckham blev de ett av världens mest uppmärksammade par. Nu har paret, efter att David, fått kontrakt med klubben Los Angeles Galaxy, precis flyttat till Los Angeles i USA. I programmet berättar Victoria om den stora flytten över Atlanten och allt som måste göras, som att hitta ett hus, skola till sina barn och en ny manikyrist. Man följer också med när paret ställer upp på en vågad fotografering för magasinet W. Victoria avslöjar även sin syn på den bild media skapat av henne.

Skönt med lite tv där man inte behöver tänka så mycket efter en sån dag som denna...

Av bambi - 24 september 2007 18:22

Jag ringde till den andra Bianco här i Stockholm (dåligt att det bara finns två Bianco i Stockholm) och väskan var slut där också  *gråta*


Så då bestämde jag mig för att beställa ovanstånde väska från Ellos istället, kostar ju bara 129 kronor.


Dom har även en rabattkampanj där man får 50% rabatt på sin favoritvara (syns på deras första sida). Så då beställde jag två påslakanset för bara 74,50 styck. Totalt inklusive frakt blev allt 319 kronor, inte dyrt för två påslakanset och en väska! :)

Av bambi - 24 september 2007 17:49

Nu är jag inte på bra humör. Jag har gått på stan lite, gick förbi Bianco i Gallerian men dom hade inte väskan jag skulle ha  :(


Sen så gick jag och kollade lite i affärer och hittade inte nånting jag ville ha = en dålig dag bara det!


Sen när jag går förbi bilen på vägen hem så har vi fått böter! Vi har stått 7,7 meter ifrån korsningen och inte 10 meter som det ska vara... *suck* Så dom ynka 2,3 meterna kostade mig 700 spänn!


Så nu vill jag bara tröstäta en massa godis.. men det kan jag inte helelr göra för vågen visade faktiskt på 65,4 kg imorse!!!


Ingen rolig dag detta....

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se