Alla inlägg under september 2007

Av bambi - 23 september 2007 14:04

Det var länge sen vår lilla prinsessa fick vara med på bloggen. Så här kommer ett kort på henne, taget idag.


Hon sitter på deras kattmöbel och ser lika söt ut som vanligt  :)

ANNONS
Av bambi - 23 september 2007 12:06

Igår var vi med några vänner på Boule Bar och spelade boule... det gick ganska så bra för att vara första gången vi spelade boule. Men vi förlorade... men det var ganska jämnt där ett tag. Det var riktigt roligt! Rekommenderas starkt!


Det var dock lite dyrt, det kostade 300 kronor för en timme. Lite dyrare än bowling alltså. Men roligt att göra nåt annat.


Efter en timmes boule så gick vi till en italiensk restaurang som heter Paparazzi. Låter som en B-restaurang, men det var faktiskt riktigt bra. Vi fick dock vänta vääääldigt länge på maten. Men det var i så farligt när man hade trevligt sällskap och lite gott vin. Men maten var väldigt god! Man blev dock inte riktigt mätt på pastan, den var mer som en primi än en huvudrätt. Men det gjorde inte så mycket för då hade vi plats för lite efterrätt och den var supergod. Jag tog en vitchoklads panna cotta med rödvins redux. Supergod!

ANNONS
Av bambi - 23 september 2007 11:14

*woho* Va glad jag blev när jag såg att jag låg på plats nr. 6 av dom populäraste bloggarna! Det är min bästa placering hittills!  :)


Så här ser mina placeringar ut:


De populäraste bloggarna den senaste veckan

6. Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...267


De mest aktiva bloggarna den senaste veckan

6. Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...50


De mest kommenterade bloggarna den senaste veckan

23. Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...62

Av bambi - 22 september 2007 16:38

Yepp, mitt H&M paket hade kommit till utlämningsstället. Och i det fanns min nya ullkappa! Jag är så nöjd med den!


Den kostar egentligen 800 kronor men eftersom jag hade en 25% rabattkod så kostade den bara 600 kronor. Mycket bra pris!

Av bambi - 22 september 2007 16:07

Jag mailade Asos igår kväll och fick svar idag, angående mitt paket som jag beställde för 2 veckor sen men ej fått. Supersnabbt svar, stort plus till asos!


Mitt paket har legat här i Stockholm (till och med här på Södermalm) i en vecka... väntar på att sorteras? Que? Försökte ringa posten, men dom har ju inte öppet på en lördag... så jag måste vänta till på måndag. Vill ha mitt paket!!!


Sen så har jag inte heller hört nåt från lyxoutlet.se på ett tag... jeansen, som dom skickade fel storlek på, ligger fortfarande här hemma. Vill dom inte ha tillbaka sina jeans? (Jag har ju tagit dom på faktura och ej betalat eftersom jag fick fel jeans... så jag förlorar ju inget.. men dom borde vilja ha tillbaks dom!)


Mitt paket från H&M verkar ha kommit till utlämningsstället, jag ska nog gå dit och se om jag kan få mitt paket.


Så här är det när man handlar mycket på postorder  :)

Av bambi - 22 september 2007 15:46

När jag och älsklingen var ute så lunchade vi även ute, på Mc Donalds. Det var länge sen vi åt på Mc Donalds och jag var sugen på att prova deras nya hamburgare Chicken Provance. Den var riktigt smarrig! En massa sallad på hamburgaren så den kändes ganska nyttig också. Och så tog jag minimorötter till, dom är mumsiga! :)


Sen när jag kom hem så var jag nyfiken på hur nyttig denna meny egentligen var, så jag surfade in på Mc Donalds hemsida och där kan man få upp exakt antal kalorier i menyn, proteiner, kolhydrater etc.


Så i det jag åt idag så var det:

483 kalorier (helt okej för en lunch!)

36 g.  (48% av dagsbehovet) protein

21 g.  (31% av dagsbehovet) fett  (det kanske är liiite  väl mycket?)

48 g.  (17% av dagsbehovet) kolhydrater

3,2 g. (64% av dagsbehovet) salt


Det var väldigt mycket salt i maten! Det känns ju inte så bra... men annars så var det ju en ganska okej lunch faktiskt.Av bambi - 22 september 2007 15:36

Jag och älsklingen tog en kort promenad. När vi gick ner igenom trappuppgången så såg vi att längst ner vid entrén så hade mannen som var i trappuppgången under natten (se tidigare inlägg) vält omkull blommor och växter så att det var blomjord över hela golvet. Jag undrar om polisen kom nån gång...


I allafall så köpte jag lite stylingprodukter till håret och sen så köpte vi 10 röda rosor vid slussen. Dom har massor med fina blommor där. Dessa kostade endast 10 kronor styck, så bara 100 kronor för dessa! Superbra pris tycker jag! Dom var riktigt långa och fina! Det är roligt att unna sig lite blommor ibland  :)

Av bambi - 22 september 2007 13:46

Hihi.. man kan misstolka rubriken lite... :)


Jag fjantade mig lite och tog lite närbilder på mig... jag har använt hallonröd läppglans, och jag brukar inte måla läpparna alls. Jag tycker att det blev ganska bra, eller vad säger ni?


(Kort som man tar på sig själv blir alltid så konstiga...)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se