Direktlänk till inlägg 6 oktober 2007

Naturgodis!

Av bambi - 6 oktober 2007 16:22

Jag och älsklingen har varit och hyrt film och handlat lite. Jag köpte mig lite naturgodis, det är så gott! Och så inbildar jag mig att det är nyttigare än vanligt godis (det står till och med så på påsen).


Men jag såg på burkarna (när jag fyllde min påse) att det var ca 500 kcal per 100 gr, vilket är en hel del.  Förut köpte jag ganska ofta 300-400 gr, men nu  köpte jag "bara" ca 150 gr. godis vilket blir ca 750 kcal för det lilla jag köpte. Ganska mycket med tanke på att en normalviktig kvinna ska få i sig ca 2000 kcal per dag.

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

6 oktober 2007 19:50

Godis är alltid godis! 750kcal är ju nästan 2 luncher...
Trevlig lördagkväll!

http://trollpackan

 
L

L

7 oktober 2007 17:05

Det är bra att någon dag i veckan ha en fri ÄTARdag och ej räkna kalorier etc så kroppen ej vänjer sig vid ett visst antal och skruvar ner ämnesomsättningen. Många som äter superstrikt har en ätardag i veckan (såväl brorsan som hans tjej som fitnesstränad äter så) för att boosta kroppen så den bränner mera. Sedan så har det en psykologisk effekt också att man kan äta vad som helst. Ingen har dött av en dag när man käkar vad man vill. Så du kan äta ditt naturgodis eller pizza eller what ever eftersom du och sambon planerar så bra veckomat som verkar ha bra näringsinnehåll.

ha en kanonkväll nu!

Kram

http://bakspegeln.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se