Direktlänk till inlägg 7 oktober 2007

Jeansmodell 8: Hudson Triangle Pocket

Av bambi - 7 oktober 2007 15:03

Hudson är ett hett märke ända sen sångerskan Jessica Simpson har visat sin snygga rumpa i ett par. Dom har sedan dess setts på många kändisar så som Sienna Miller, Paris Hilton, Britney Spears, Mischa Barton, etc etc.


Deras signatur är förutom deras logga, deras triangel-fickor på rumpan. Dom har även ofta mycket snygga detaljer så som dubbelknäppning, broderier, mm.


 

Det paret jag äger är ganska ljusa, men har mycket snygga detaljer som broderier och dubbelknäppning (som ni ser här ovanför). Dom är väldigt bekväma och har nästan blivit lite för stora nu när jag har gått ner lite i vikt.


Mina Hudson köpte jag på Tradera för en billig peng. Man kan annars köpa Hudson jeans på Revolve Clothing och Asos för ca 2400-2600 kronor.


Kolla gärna in kategorin: Jeans för fler inlägg om jeans  :)

 
ANNONS
 
Bimbo Boy

Bimbo Boy

7 oktober 2007 21:39

I love Jessica! :D

http://www.bimboboy.com/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se