Direktlänk till inlägg 14 oktober 2007

Chokladfestival

Av bambi - 14 oktober 2007 17:26

Vi var på Chokladfestival (ett mycket farligt ställe för mig) idag på Nordiska museet. Vi kom hem med en hel del choklad som ni ser. Man fick även provsmaka en hel del choklad, mycket mycket gott!


Det var mycket fin choklad där, t.ex hade dom handmålade praliner som kostade 30 kronor styck (vi köpte inga sånna). Men vi köptenågra praliner från Amedei som tydligen är "chokladens gucci" och är ett fint märke inom choklad...


Vi köpte även pepparkakschoklad, vi tänkte att det skulle passa bra i jul! Det var choklad med pepparkaksbitar i  :)


Så nu har vi choklad för resten av året!

 
ANNONS
 
Ida

Ida

14 oktober 2007 17:37

Driver du med mig? Kan du ha choklad sparad så länge som fram till jul? Snacka om att ha karaktär!!

http://www.idahoj.bloggagratis.se

 
bambi

bambi

14 oktober 2007 17:49

Jag intalar mig i allafall att det ska sparas till jul, sen får vi se om det verkligen blir så :)

http://bambi.bloggagratis.se

 
trollpackan

trollpackan

14 oktober 2007 17:58

Låter riktigt smaskigt!

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se