Direktlänk till inlägg 20 oktober 2007

Man hinner knappt blinka efter höstlovet!

Av bambi - 20 oktober 2007 12:23

Nästa vecka är veckan innan höstlovet... sen efter höstlovet rullar allting på väldigt snabbt. Men fram till höstlovet är det alltid uppförsbacke... sen efter höstlovet är det snart jullov, sen efter det är det snart sportlov och påsklov, sen är det ju sommarlov! Man hinner knappt blinka efter höstlovet! Det flyter på snabbt då med alla lov och lovdagar! :)

 
ANNONS
 
Lärarinnan

Lärarinnan

21 oktober 2007 09:58

Hehhe... du känner väl även till uttrycket: Inte ett leende innan vecka 44? ;) Poäng om du kan förklara det så icke-lärare fattar ;)

http://blogg.passagen.se/ustinaz

 
bambi

bambi

21 oktober 2007 12:09

Jodå, jag känner till uttrycket. Vad jag fick höra var att den populäraste läraren hade sagt att hon aldrig gav sina elever ett leende innan höstlovet. Började alltså strängt, men sen blev snällare... :)

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se