Direktlänk till inlägg 21 oktober 2007

Veckomatsedel vecka 43

Av bambi - 21 oktober 2007 13:03

Nu har jag och älsklingen gjort iordning matsedel för nästa veckas middagar, så nu ska vi åka och storhandla till hela veckan.


Måndag: Kyckling med soltorkade tomater och svarta oliver

Tisdag: Chorizo med krossade tomater

Onsdag: Pastagratäng

Torsdag: Korvpytt med rucolasallad

Fredag: Biff med potatisgratäng

Lördag: Vinägerkyckling

Söndag: Gå ut och äta

 
ANNONS
 
Ingen bild

SideShow Surfer

21 oktober 2007 13:47

Hälsa älsklingen att jag sympatiserar ha ha ... Att vara man och följa efter en kvinna på stormarknaden med en inköpslista i handen är som att trava fram i en öken för denna man och aldrig se något slut på detta inköp ha ha ... Men vi ler och spelar med och påstår han annat så ransaka honom och hör vad han egentligen tycker om dessa nödvändiga inköpsrundor.Gillar han dom så får du nog pressa honom lite till ha ha ....

Ha det gott. :)

 
trollpackan

trollpackan

21 oktober 2007 14:19

Vad duktiga ni är som håller på med matlistorna varje vecka! Ser ok ut!
kramar

http://trollpackan

 
bambi

bambi

21 oktober 2007 14:59

Han säger att han tror att det beror på att han är lat och inte att han är kille... jag är inte heller så förtjust i att handla mat heller, men det är skönt att ha allt handlat för hela veckan och slippa gå till ICA under veckan!

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se