Direktlänk till inlägg 21 oktober 2007

Jeansmodell 9: Killah New 70 Precious Bootcut Jeans

Av bambi - 21 oktober 2007 17:31

Detta är dom snyggaste jeansen jag äger! Älskar dom! Tyvärr är dom fortfarande liiite för tajta. Jag kämpar för att komma i dom ordentligt.

Dom är sjukt snygga bakifrån (tyvärr blev det ingen bra bild) och vem som helst (till och med jag) får nog en snygg rumpa i dessa!


Framifrån står det i höger ficka Killah Precious broderat med guld-tråd. Det är så mycket sjukt snygga detaljer på dessa jeans.


Här ovanför ser ni "lappen" bak, hur snygg är inte den?? Ascool, i läder och metall!


Knappen som man knäpper jeansen med är också otroligt snygg:

Ett stort "K" med en liten fjäril med en sten i. Så snyggt!


Sömmarna och slitningarna är helt perfekta! Helt klart mina älsklingsjeans! Inköptes på asos (finns fortfarande att köpa) för 1360 kronor. Jeansen består utav 98% bomull och 2% polyurethane.


Här ser ni en ordentlig bild på jeansen, från asos hemsida:


Kolla gärna in kategorin: Jeans för fler inlägg om jeans  :)

 
ANNONS
 
Alexandra

Alexandra

21 oktober 2007 17:40

snygga jeans ^^

http://nalindra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se