Direktlänk till inlägg 27 oktober 2007

Jag är besatt...

Av bambi - 27 oktober 2007 12:09

Mår faktiskt helt okej idag... jag och älsklingen drack varsin martini och delade på en flaska vin igår. Jag gjorde även iordning varsin drink till oss... men jag drack knappt nåt utav min. Men jag drack en del vatten innan jag somnade.. så imorse mådde jag helt okej.


Älsklingen var så söt och åkte iväg till Slussen bageriet och köpte en färsk råglimpa till frukost. Nybakat bröd är det bästa som finns till frukost! :)


Igår var det ju löning, vilket innebär att det kliar i mina shoppingfingrar. Jag hade väl egentligen tänkt att gå ut och kika efter nåt. Men jag hade redan spanat in en del Odd Molly kläder på nätet jag ville ha.


Jag frågade älsklingen hur stor shoppingbudget jag kunde få denna månad (brukar inte behöva fråga honom, men om jag inte gör det så vet ni vad som händer....) och han tyckte att 1500 kr. var väl lagom. Så jag inhandlade dessa plagg från ajabajakids.com :Ett blått Odd Molly linne... perfekt att ha under alla mina Odd Molly koftor! Helst hade jag velat haft ett vitt linne, men dom var slut överallt. Så det var antingen blått eller rött, och jag tror att den blåa passar bäst ihop med min övriga garderob. Kostar 495 kronor.


Sen blev det en till Odd Molly kofta, en lila. Älskar färgen! Jag har fått för mig att jag passar i lila/plommon-aktiga färger, så hoppas att det stämmer. Och så försöker jag ju få lite mer färg i min garderob, och lila är ju het just nu! Tyckte den var supersöt i allafall. Kostar 1095 kronor.


Så jag jag spräckte klädbudgeten lite... och så får jag inte handla något mer denna månad. Hoppas att jag klarar mig!


Men det känns bra att handla Odd Molly kläder, förutom att dom är dösnygga så stödjer jag mina aktier  :)

(Jag vet... jag har blivit besatt av Odd Molly...)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se