Direktlänk till inlägg 30 oktober 2007

Mera Odd Molly...

Av bambi - 30 oktober 2007 17:59

Fick mitt paket idag från ajabajakids.com med Odd Molly koftan och linnet jag hade beställt. Provade det lite snabbt och är jättenöjd.. speciellt med linnet som är hur sött som helst!!


Ni får ursäkta den suddiga bilden... jag skyller på att jag har varit på konferens dom senaste två dagarna och ser fortfarande lite suddigt...

 
ANNONS
 
Helena

Helena

30 oktober 2007 18:03

Söt kofta! Älskar Odd Molly, men de känns så dyra.

http://asleeponatrain.blogg.se

 
bambi

bambi

30 oktober 2007 18:09

Tack! Blev liiite besviken på koftan... för den ser mycket mörkare ut på bilden när jag köpte den. Men den är söt ändå :)

Jo, dom är ganska dyra, men nu när jag har aktier i Odd Molly så känns det inte lika farligt :) Jag stödjer ju mig själv lite :)

http://bambi.bloggagratis.se

 
Ingen bild

jessica

30 oktober 2007 19:01

linnet är jättesött! synd att det är aldelles för dyrt och att jag är aldelles (hur stavas detta ord egentligen?) för snål :P läste din kommentar här över o det stämmer faktiskt att koftan var mer plommonlila på bilden du såg innan du köpte den.. är den lite stor också?

 
bambi

bambi

30 oktober 2007 19:07

Joo... liiite stor är den kanske... det är storlek 2 (som ska motsvara M eller 38/40). Känns som om storlek 1 skulle bli för litet...

http://bambi.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se