Direktlänk till inlägg 31 oktober 2007

Fortsättning på problemet med chefen..

Av bambi - 31 oktober 2007 18:23

Efter det att jag skrev föregående inlägg så diskuterades det mycket på jobbet angående detta, i stort sett alla var missnöjda med arbetssituationen. Så vi bestämde oss för att sätta oss ner och konkretisera vilka problem vi anser vi har på arbetsplatsen. Vi skrev ner dessa och hade flera bakom oss, som höll med om punkterna.


Vi skulle vara tre stycken som skulle möta rektorn. Vi tog upp detta ganska sent på dagen och överraskade nog rektorn lite... men bad om ett kort möte. Vi tog upp våra punkter och han lyssnade och försvarade sig mestadels. Men han fick också en kopia av punkterna vi tog upp.


Det var bland annat det som jag skrev om här nedanför som togs upp, så får se om det blir några ändringar. Det återstår att se.... vi ska ha återkoppling om ca en månad. Men det känns skönt att ha talat ut med chefen...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ullis

1 november 2007 08:59

Bra gjort!! Jag håller på dig och du hur ju det varit tidigare när han klev in på sin nya tjänst. Känner man att man har tid och ork att planera olika jippon så är det varsågod men har man mer än tillräckligt att göra med de uppgifter man får betalt för så tycker jag definitvt ine att man ska behöva göra något annat. Så jag säger det igen: Bra gjort att ni står upp för er sak!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se