Alla inlägg under oktober 2007

Av bambi - 5 oktober 2007 16:09

Ok, nu har aftonbladet som vanligt en väldigt intressant och givande omröstning. Vad som inte är okej att göra tillsammans med sin partner. Jag tror att dom menar inför/eller med sin partner bredvid... låter så kosntigt med "tillsammans med sin partner". Som om båda skulle stå och klämma finnar i kapp vid badrumsspegeln.


Men i allafall... så tänkte jag säga vad jag tycker om allt det här...


Jag har varit i två långa förhålladen (över 4 år, båda två) och då tycker jag att även om man varit ihop länge så måste man ha en del saker som är "privata". Det enda jag gör på listan ovan inför min sambo är att kissa, verkligen inget annat!


Jag tycker inte att det är så farligt att kissa inför sin sambo, tjejer kan ju gå och kissa tillsammans när dom är ute och festar också. Jag har kissat inför många kompisar, så varför inte min sambo? Men allt det där andra på listan gör jag innanför stängda dörrar. Man måste ju ändå vara lite fräsch inför sin partner, även efter 5, 10, 15, 20 år...

Av bambi - 5 oktober 2007 15:44

Fick hem detta gratis prov på en rakhyvel som löddrar. Ganska smart idé, så slipper man hålla på med tvål eller raklödder. Så själva rakhyveln är typ inbyggd i en tvål, det luktar väldigt gott om rakhyveln  :)


Detta prov behövde man bara betala frakten för, så helt 100% gratis var den ju inte. Kostade då 39 kronor, och då fick jag själva rakhyveln och två blad. Så det blir ju ändå billigare än att köpa i affären. Dock måste man säga upp medlemskapet när man får hyveln, annars blir man prenumenant på hyvlar (det var dock inte så farligt dyrt faktiskt). Men jag har redan sagt upp mitt medlemskap, jag vill inte prenumera på hyvlar!


Men om ni vill ha en gratis (39 kronor) rakhyvel (inklusive 2 blad) så kan ni gå in på: http://www.efi.se/product.cfm?path=1,6,17

Av bambi - 5 oktober 2007 10:41

Denna vecka har jag hållt på med Show and tell med mina tre klasser som jag har i Engelska A.


Jag växte upp i USA (flyttade till Sverige när jag var 9 år), så när jag gick på Kindergarden så fick vi göra Show and tell. Det är ett vanligt fenomen i amerikanska skolor. Så jag har berättat om detta för mina elever och nu denna vecka fick dom själva göra det, i halvklass. Så dom har tagit med sig personliga saker (dom flesta, men vissa som inte är förberedda pratar om sin mobiltelefon) och så pratar dom om sakerna inför halva klassen.


Detta har gått jättebra och eleverna har tyckt att det har varit jättekul, två av klasserna har frågat mig om vi inte kan göra detta igen till och med. Jag har även lärt känna mina elever bättre eftersom dom tar med personliga saker som betyder mycket för dom. Det har även varit skönt för att det är ingen rättningsbörda för mig, men jag har betygsatt deras presentationer och gett dom kommentarer (personliga).

Av bambi - 5 oktober 2007 09:21

Dagen började med att jag skulle ta min vanliga buss till slussen. När bussen kommer så är det knökfullt, det är tydligen 60 stycken skolbarn på bussen, så jag får stå framme vid busschaffören. Vid nästa hållplats ska fler på bussen, bland annat den roliga tjejen Sissela Kyle. Så jag står där och trängs med Sissela en stund.


Sen byter jag till tunnelbana... när jag kliver av tunnelbanan och ska genom spärren så går jag kanske lite väl snabbt för jag får den där hårda stålpinnen i låret. Så nu kommer jag att få ett stort blåmärke på låret, det är inte första gången det händer heller.


Det är roligt att bo i Stockholm  ;)

Av bambi - 5 oktober 2007 08:33

Top: Gina Tricot

Jeans: Citizens for humanity

Smycken: Hope-halsband från barncancerfonden, Calvin Klein klocka, förlovningsring och ring från Pilgrim.


Tänkte även ha en grå kofta från Gina Tricot till detta!


Ikväll är det bowling med några vänner och jag byter nog om tills dess...


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 4 oktober 2007 19:59

Det har gått åt helevete med pokern idag... har förlorat ca $100 idag (bara vunna pengar, men ändå). Har haft mega-otur, hade till exempel AA och förlorade stort då en annan hade 33 och fick triss. Förlorade även när jag floppade triss och en annan fick stege på rivern!!! Förlorade även då jag floppade färg och ett fjärde kort i färgen kom på rivern och den andra fick då förstås högre färg (fanns bara ett kort som kunde slå min färg och självklart har min motståndare det!).

Av bambi - 4 oktober 2007 18:13

Jag och älsklingen har bokat en vinkryssning!


Nästa fredag åker vi med Birka Paradise. Det är Domaine som håller i vinprovningsdelen. Man får gå på seminarier och sommelierledda vinprovningar. Det ingår även mat och vin till maten. Det ska bli väldigt trevligt! Det är bara en 24 timmars kryssning så vi är inte borta så länge... men det ska bli trevligt att unna sig lite lyx  :)

Av bambi - 4 oktober 2007 17:43

Hoppas att ni alla har ätit en massa kanelbulalr idag! Jag har ätit en, vi fick på mötet på jobbet idag  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards