Alla inlägg under oktober 2007

Av bambi - 1 oktober 2007 16:25

På vägen hem blev det även ett stop vid Åhlens City där jag inhandlade lite material för att göra klart älsklingens present. Han ska få en fin lista på 100 saker som jag älskar hos honom. Så jag har köpt lite dekorpapper, färgat papper och klistermärken som jag ska göra iordning till en present. Hoppas att han kommer att gilla den. Jag ska bara skriva klart listan, är på nummer 95! Men det blir nog inga problem att komma på 5 saker till... han är ju så underbar!  :)

Av bambi - 1 oktober 2007 16:17

Jag promenerade hem idag och gick förbi en salong som utför lite kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Jag kom och tänka på en vän till mig som brukar plocka sina ögonbryn på salong, vilket jag aldrig har gjort. Så jag gick in och fick dom plockade direkt, 150 kronor kostade det. Men nu är jag illröd om ögonbrynen, men det gick snabbt och ganska så smärtfritt. Jag vet dock inte om jag kommer att plocka mina ögonbryn regelbundet på salong.


Jag frågade dom även om friskvård. På jobbet har vi 2000 kronor per kalenderår att utnyttja i friskvård. Nu är kalenderåret snart slut och jag har inte utnyttjat mina 2000 kronor. Men jag fick höra på jobbet att faktiskt kan använda pengarna till massage!! Så länge dom skriver på kvittot "friskvård" och det skulle tydligen inte vara några problem på denna salong! Så jag ska nog boka in lite massage snart... *jippee för friskvård*

Av bambi - 1 oktober 2007 12:54

Kolla in vilken läcker plattång man kan köpa hos asos. En rosa av märket GHD!



GHD är det ledande märket inom plattänger. Jag hade själv en GHD plattång i många år, men nu när jag inte plattar håret så ofta så har jag en av ett billigare märke.



Däremot så använder  jag GHDs produkter när jag plattar håret och dom är underbara! Håret luktar gott och håller sig rakt länge!


Dessa nya plattänger ska man även kunna göra lockar med. Jag har testat med min, men jag tycker att det är lite svårt, jag har nog inte fått in tekniken riktigt.



Detta rosa GHD-kit kostar 2047 kronor hos asos, och så stödjer man bröstcancerforskningen (en viss del går till den).

Av bambi - 1 oktober 2007 09:46

Jaha, nu säger Alex Schulman att han ska stänga sin blogg. Den största bloggen av alla bloggar, med 250000 besökare i veckan (svårt att slå).


Men han får tydligen ångest av bloggen, och det förstår jag. Han har blivit en väldigt hatad person av många och får mycket kritik.


Han har blivit känd för att han skriver elaka saker om andra kändisar... och det kan man väl inte må bra utav en längre tid? Att vara elak tror jag inte nån mår bra utav.


Jag tycker att han gör rätt i att stänga sin blogg, ingen ska må dåligt av att blogga. Jag, till exempel, mår ganska bra av att blogga och skriva av mig. Jag hoppas bara att detta inte är nåt konstigt pr-trick av Alex Schulman, och att han verkligen stänger sin blogg.

Av bambi - 1 oktober 2007 09:29

Jag vaktar prov, mina elever sitter och skriver literaturprov i Engelska B. Det är så tråkigt att bara stirra på 15 ungdomar (ja, jag har så få i denna grupp) när dom skriver prov, så jag tog med min bärbara så att jag har nåt att göra. Jag kommer i allafall ha mycket att göra sen: att rätta alla prov!


Dom har 1,5 timme på sig att skriva (det är ett ganska så omfattande prov, med flera uppsatsfrågor, vilket gör att det blir mycket att rätta sen), det har bara gått en halvtimme... ingen har lämnat in än så länge, vilket är bra, tyder på att dom flesta kanske kommer att klara provet.


Jag slutar kl.15 idag, ska promenera hem och eventuellt köpa ett kärleks-kort (liknande gratulationskort, men som handlar om kärlek istället) och klistra in listan jag har gjort till min älskling. Jag har skrivit en lång lista, en lista på 100 skäl till varför jag älskar honom. Ska klistra in det i kortet och ge det till honom, hade jag tänkt. Jag hoppas att han inte läser min blogg idag, men jag tror att risken är ganska liten då han tenta-pluggar idag. Och ska tenta-plugga till kl. 21 ikväll... jag ser knappt honom när han tenta-pluggar  :(

Av bambi - 1 oktober 2007 08:50

Imorse visade vågen under 65 kg igen  *jippee*


Jag börjar denna vecka och månad med literaturprov... sen så har jag bara muntliga redovisningar, så det blir ganska så lugnt för min del denna vecka. Jag behöver inte stå där framme och hålla i lektionerna, ibland kan det vara skönt att slippa det...


Ha en bra måndag allihopa!  Kram kram!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards