Alla inlägg under oktober 2007

Av bambi - 23 oktober 2007 12:24

Börsen går uppåt idag... vilken tur att jag köpte igår när det var neråt... *glad*


Men jag ska försöka och inte kolla på min aktie så mycket... men det är ju skoj  :)

ANNONS
Av bambi - 23 oktober 2007 10:24

Som lärare så kan kopiatorn vara ens bästa vän eller ens värsta fiende. Idag är den det sistnämda, den vill inte fungera. Det blir kaos här så fort kopiatorn inte fungerar eftersom vi har bara en kopiator...


Vår kära administratör har fått suttit och skannat in papper för att sedan skriva ut det... hon har nog att göra annars... tänk vad en apparat kan ställa till det.

ANNONS
Av bambi - 22 oktober 2007 18:44

Ni som följer bloggen vet att jag har varit besatt av Odd Molly ett tag. Jag älskar verkligen deras kläder! Så jag tänkte för ett tag sen... varför inte köpa aktier i detta företag som jag tycker så mycket om? Varför inte tjäna pengar på min egen shopping? :)


Så idag köpte jag några aktier i Odd Molly, eller ja, köpordern gick igenom idag! Så nu är jag stolt ägare av dessa aktier och kan med mindre samvetskval gå ut och köpa Odd Molly kläder! :)


KÖP ODD MOLLY-KLÄDER  :)

Av bambi - 22 oktober 2007 18:36

Nu har jag varit och klippt mig... skönt! Orkar inte lägga in bild, ni får se senare hur det blev.


Det är alltid trevligt att besöka frisörn. Jag går och klipper mig hos Hårgänget och blir alltid supernöjd! Jag lät Karin klippa mig denna gång, hon klippte mig även sist och jag blev så nöjd. Hon är så trevlig och söt.


Man får alltid shiatsu-massage och jättegott citron-te när man går dit. Det är bara lite svårt att dricka teet när man blir klippt, jag vågar inte röra mig så mycket så man sitter helt blickstilla med huvudet och vickar försiktigt på muggen och slörpar i sig teet.

Av bambi - 22 oktober 2007 11:01

Det var slitsamt att komma in i en klass idag, dom är 31 stycken... nästan bara killar (för det är en el-klass) och så sitter nästan alla och spelar dataspel. Hur lätt är det då att komma in i deras klassrum och "störa" och försöka starta en lektion?


Jag har alltid varit datanörd och spenderar det mesta av min vakna tid framför min dator, men när jag är på jobbet så hatar jag datorer. Alla våra elever har varsin stationär dator och så fort dom får chansen så spelar dom på dom. Om jag ger dom en 5-minuters rast så vet jag att nästan ingen kommer att lämna salen (så dom får nästan ingen frisk luft heller) utan dom sätter igång och spelar, vilket betyder att när rasten är slut så tar det ytterligare 5 minuter för alla att stänga ner allt och stänga av datorerna.


Eftersom alla elever sätter igång och spelar varje liten chans dom får så stör det deras studier enormt, istället för att plugga på håltimmarna så förstår ni vad dom gör. Istället för att koncentrera sig på lektionerna så sitter dom och tänker på vad dom vill göra i spelet på nästa rast.


Alla elever har ju en skärm framför sig (som tur är det så är det platta skärmar) vilket även gör att man inte får samma kontakt med eleverna. Man ser inte deras kroppspråk lika mycket när man kommunicerar med dom...osv...


Jag känner så starkt emot dessa datorer och känner att dom stör min undervisning så mycket att jag då och då letar efter andra jobb. Jag vill verkligen slippa dessa datorer!!

Av bambi - 22 oktober 2007 10:39

Idag är det fullt upp med tre lektioner som nästan avlöser varandra (max 10 minuters rast emellan), sen även tre stycken EVK (elev vårds konferenser) och sen ska jag klippa mig. Behöver verkligen klippa mig!

Av bambi - 21 oktober 2007 19:45

  • Minimalt med godis = max 2 gånger i veckan
  • Maximalt med promenader = minst 4 gånger i veckan

(uppdateras kontinuerligt)

(Började i torsdags)

Torsdag: inget godis, 60 minuters promenad

Fredag: en hel del godis och glass, 60 minuters promenad

Lördag: en del godis, ingen promenad

Söndag: 100 g. choklad, ingen promenad


Detta med godiset är svårt!

Av bambi - 21 oktober 2007 18:35

Idag när vi var och storhandlade så unnade jag mig en tidning, det blev Solo denna gång. Det som är så roligt med Solo är att man alltid får en liten present. Förut en gång när jag köpte Solo så fick jag en läppglans och den har jag använt en del, nu fick man en mascara.


Så nu ska jag sätta mig i soffan och läsa Solo, dricka te och äta lite choklad  :)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se