Alla inlägg under oktober 2007

Av bambi - 21 oktober 2007 18:06

Anthon Berg har en ny "serie" chokladsorter: Chocolate Origins. På Chokladfestivalen förra helgen fick man smaka på dessa och handla 3 stycken för 50 kronor. Jag köpte två stycken av min favorit, Ghana och en av sorten Venezuela.


Chokladen är alltså gjord av kakaoböner från det landet, min favorit Ghana är en 60%-ig mörk choklad. Det är nog den godaste mörka chokladen jag har smakat!


Den andra chokladen från Venezuela är ljus med 44% kakao.


Jag rekommenderar dessa chokladkakor starkt! Dom håller en bra kvalitet och ger mycket smak för pengarna. Dom finns i en del mataffärer, såg dom till exempel idag när vi handlade på Willys.

ANNONS
Av bambi - 21 oktober 2007 17:31

Detta är dom snyggaste jeansen jag äger! Älskar dom! Tyvärr är dom fortfarande liiite för tajta. Jag kämpar för att komma i dom ordentligt.

Dom är sjukt snygga bakifrån (tyvärr blev det ingen bra bild) och vem som helst (till och med jag) får nog en snygg rumpa i dessa!


Framifrån står det i höger ficka Killah Precious broderat med guld-tråd. Det är så mycket sjukt snygga detaljer på dessa jeans.


Här ovanför ser ni "lappen" bak, hur snygg är inte den?? Ascool, i läder och metall!


Knappen som man knäpper jeansen med är också otroligt snygg:

Ett stort "K" med en liten fjäril med en sten i. Så snyggt!


Sömmarna och slitningarna är helt perfekta! Helt klart mina älsklingsjeans! Inköptes på asos (finns fortfarande att köpa) för 1360 kronor. Jeansen består utav 98% bomull och 2% polyurethane.


Här ser ni en ordentlig bild på jeansen, från asos hemsida:


Kolla gärna in kategorin: Jeans för fler inlägg om jeans  :)

ANNONS
Av bambi - 21 oktober 2007 13:03

Nu har jag och älsklingen gjort iordning matsedel för nästa veckas middagar, så nu ska vi åka och storhandla till hela veckan.


Måndag: Kyckling med soltorkade tomater och svarta oliver

Tisdag: Chorizo med krossade tomater

Onsdag: Pastagratäng

Torsdag: Korvpytt med rucolasallad

Fredag: Biff med potatisgratäng

Lördag: Vinägerkyckling

Söndag: Gå ut och äta

Av bambi - 21 oktober 2007 12:26

Vägde mig imorse och vågen visade på 64,7 kg. Mitt all time low efter sommaren ligger på 64,4 kg, hoppas att jag når dit snart igen. Men det har ju varit vinkryssning och chokladfestival däremellan... och det har ju ställt till det lite  :)


Men ni ser min viktkurva här ovanför, det går väl ändå åt rätt håll måste jag säga... men jag måste skärpa mig med godiset!


Jag har föresten på mig mina nya Killah Precious idag, dom är supertajta... så jag försöker töja ut dom idag. Jag vill ju kunna ha dom!!!

Av bambi - 20 oktober 2007 23:34

Älsklingen ringde nyss.... dom satt i en taxi från hans kompis och skulle till nåt ställe här i närheten. Han frågade om jag inte ville komma dit också... men jag vet inte. Känns lite konstigt att komma till nåt ställe vid midnatt och kanske ta ett glas vin med ett gäng överförfriskade killar. Samtidigt skulle det vara kul att komma ut en sväng, har suttit inne hela dagen.


Hade ju ställt in mig på att bara at det lugnt ikväll... så får se hur jag gör...

Av bambi - 20 oktober 2007 22:42

Idag har jag verkligen lyssnat in mig på Kent-skivan Tillbaka till samtiden. Det känns som om alla låtar hänger ihop, det är nästan ingen paus mellan låtarna så dom smälter ihop och känns som en enda underbar låt!

Lyssnat på den om och om igen och har nu hittat mina favoriter:


04. Vid din sida

En underbart skön låt, den är inte "vacker" som man skulle kunna tro av titeln, men otroligt skön och man kan inte låta bli att sjunga med på "Nanananana"-et. Den varierar mycket mellan snabbt och sakta tempo på ett väldigt skönt sätt, mycket bra gjort Kent!


07. Vy från ett luftslott

Är nog min största favorit. Otroligt skön från första sekunden till sista. Den här låten kommer jag nog aldrig att tröttna på, älskar att sjunga med till textraden Nånting måste ha undgått min blick i början av låten. En bra låt som man kan drömma sig bort i.


10. Generation ex

Skön mjuk låt med en bra text som påminner lite om Justin Timberlakes What comes around... med textrader så som: Den som går igen, kommer tillbaks / en dag ska alla skulderna betalas och Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig / Jag skulle alltid svara när du kallade på mig.


11. Ensammast i Sverige

En tragisk låt om någon (kanske en hemlös) som går runt på stan och tänker tillbaka men ändå inte minns (kanske inte vill minnas?): Jag minns ingenting som hände men jag kallsvettas ändå. Denna låt spås bli deras nya "747" eller "Mannen i den vita hatten", jag tycker inte riktigt att den håller samma nivå som dessa... men den är bra!


03. Ingenting

Har ju lyssnat mest på denna eftersom det var första singeln dom släppte och kan ju inte förneka att det är en utav mina favoriter! Jag gillar verkligen texten och även soundet är ju underbart! Refrängen är ju bara bäst: De jävlarna tog oss en efter en / De ljög och bedrog oss med sanningen.


Vilken låt är din favorit på den nya Kent-skivan?

Av bambi - 20 oktober 2007 22:00

  • Minimalt med godis = max 2 gånger i veckan
  • Maximalt med promenader = minst 4 gånger i veckan

(uppdateras kontinuerligt)(Började i torsdags)

Torsdag: inget godis, 60 minuters promenad

Fredag: en hel del godis och glass, 60 minuters promenad

Lördag: en del godis, ingen promenad

Söndag:


Detta med godiset är svårt!

Av bambi - 20 oktober 2007 12:25

Älsklingen ska bort ikväll till en kompis... jag blir ensam hemma.. så då ska jag sätta på Kents nya underbara skiva och dricka te och mysa (antagligen spela dataspel). Älsklingen gillar inte riktigt Kent... har tröttnat på dom eftersom jag lyssnar sönder deras skivor, så jag måste passa på och lyssna en massa när han inte är hemma! (Brukar även lyssna när jag är ute och går.)

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se