Alla inlägg under oktober 2007

Av bambi - 16 oktober 2007 11:14

Igår var jag hemma från jobbet... skrev aldrig det i bloggen (skämdes kanske lite?). Men idag är jag på jobbet. Det är svårt att vara hemma från jobbet som lärare. Men igår kändes det riktigt riktigt tungt...


Idag känns det lite bättre... fortfarande lite illamående, men det kan väl fortfarande inte vara pga min mamma? Jag intalar mig själv att det bara psykiskt och att det går bort om jag tänker på annat... så därför gick jag till jobbet.


Mår lite bättre nu... mestadels ont i huvudet och ingen matlust, men man ska kanske inte "känna efter" så mycket. Klarar ju av att jobba i allafall... men jag har snälla lektioner idag... bara två stycken och båda med min mentorsklass och dom är så snälla och söta  :)


Ann skrev en jättebra kommentar till gårdagens inlägg... tack Ann. Det kanske är så att min mamma har mindervärdskomplex, hon jämför sig OFTA med min pappa (och hans nya fru). Frågar ofta om vad han gör och till och med om maten hans nya fru lagar är god?!? Hon är inte akademiker, utan förtidspensionär (jobbade inom äldervården tidigare). Men det känns konstigt att hon skulle jämföra sig med mig som är hennes dotter? Älsklingen säger att hon kanske känner att hon måste vara en förebild och alltid bättre så att jag har nån att "se upp till"?


Jaja... jag är trött på att fundera och tänka så mycket på min mamma... så nu ska jag försöka fokusera på det som är bra i mitt liv istället: min underbara fästman, mina söta katter, mitt trevliga jobb, mm mm. 

ANNONS
Av bambi - 15 oktober 2007 16:48

Är fortfarande lite nere efter det att min mamma har varit här... blev lite gladare dock när jag hämtade ut mitt paket från asos och från cdon med nya Kent-skivan (som är fantastisk!).


Jag bytte ju mina Killah-jeans till en större storlek, kunde trycka i mig i dom nu... men knappt... men det beror nog på helgens svullande + att jag inom dom närmaste dagarna ska ha mens. Vågen var inte snäll och visade 65,7 kg imorse... jag vill ner under 65 igen  :(


Jag är så trött på mitt hår, det är inte lika snyggt längre... så jag har bokat tid att klippa mig på måndag.


Nu på onsdag ska jag ta bort en leverfläck som ser lite konstig ut på låret... ser jag INTE fram emot. Men min kropp kryllar av leverfläckar.. så jag måste hålla lite koll på dom. Har tagit bort två stycken förut.. man får ju så fina ärr... och jag besparar er från en bild på min konstiga leverfläck!

ANNONS
Av bambi - 14 oktober 2007 19:04

Jag provade min nya klänning som jag fyndade på Gina Tricot för 49 kronor... så här ser den ut på (suddig bild, men bättre än den förra) -->


Det är väldigt fint fall på den, men det känns som om det förstorar mina redan stora bröst, vilket inte är bra när jag på jobbet... jag måste ha ett svart linne under för den var väldigt urringad...


Har en svart kofta till, Viktor & Rolf strumpbyxor (med små hjärtan) och mina svarta stövlar.


Vet inte om denna klänning var så bra för min figur... känns verkligen som om det förstorar fel kroppsdelar (brösten och magen/höfterna)... får se om jag ska använda den imorgon till jobbet eller inte...

Av bambi - 14 oktober 2007 17:35

Vi gick på stan med min mamma och hennes kille och då hittade jag denna klänning (syns kanske lite dåligt på bilden) med snurrade axelband, knytband under bysten och resår längst ner för endast 49 kronor! Det gick ju inte att låta bli att köpa den!  :)

Av bambi - 14 oktober 2007 17:26

Vi var på Chokladfestival (ett mycket farligt ställe för mig) idag på Nordiska museet. Vi kom hem med en hel del choklad som ni ser. Man fick även provsmaka en hel del choklad, mycket mycket gott!


Det var mycket fin choklad där, t.ex hade dom handmålade praliner som kostade 30 kronor styck (vi köpte inga sånna). Men vi köptenågra praliner från Amedei som tydligen är "chokladens gucci" och är ett fint märke inom choklad...


Vi köpte även pepparkakschoklad, vi tänkte att det skulle passa bra i jul! Det var choklad med pepparkaksbitar i  :)


Så nu har vi choklad för resten av året!

Av bambi - 13 oktober 2007 16:56

Jaha.. nu är man hemma igen. Vi har druckit en massa massa vin och ätit god mat, så det har varit väldigt trevligt.


Vinmässan pågick idag mellan 9.30-15.00 och då fick man gå runt och prova på olika viner från olika länder. Min favorit var ett italienskt vin från Villa Cafaggio, vi köpte med oss tre flaskor hem  :)


Man fick även en massa goda tilltugg till vinerna, här provar älsklingen lite ostron. Jag tog inget eftersom jag äter knappt skaldjur eller fisk... så ostron kändes lite överkurs för mig. Men jag knaprade på en massa annat gott  :)


Här är jag som gör en konstig min....

 


Vi var även på Vinprovarkurs... eftersom vi inte kan så mycket om viner. Det var mycket lärorikt, vi fick lära oss om olika druvor, betydelsen av fat osv osv.... vi fick sitta och jämföra fem olika röda viner och anteckna  :)


Birka är ju mest känd för sitt soldäck... vilket vi förstås var tvungna att besöka. Tre stora "solarie-solar" hade dom och så en pool coh två bubbel-pooler. Vi solade dock bara en halvtimme...


Det blev förstås lite shopping på båten också... lite tax-free. Det blev en ny parfym till mig: DKNY Be Delicious (det gröna äpplet, lutkar ljuvligt) och så min älsklingsmascara som var ca 60 kronor billigare: Helena Rubinstein Spectacular

 


Av bambi - 12 oktober 2007 13:25

Ikväll, kl.18, åker vi på Vinkryssning! Jippee! Jag längtar sååå! Det ska bli så skönt att bara slappna av. Jag ska ta en massa kort och visa er sen.


Vi kommer hem imorgon ca 16.00, min mamma och hennes kille kommer och hälsa på då... vet inte hur jag ska orka med henne imorgon (kommer säkert vara lite bakis efter allt vin). Men det fanns ingen annan helg/tid som passade...

Av bambi - 12 oktober 2007 08:15

Vi vill meddela dig att din order idag har levererats ut från vårt lager, vilket innebär att du bör ha leveransen nästkommande arbetsdag.

Det som levererats till dig är följande:
ArtikelnummerAntalBenämning10007684891Kent - Tillbaka till samt

Så underbart! Det betyder att jag kommer att få Kents skiva till releasedatumet 15/10 (måndag)   *längtar*.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se