Direktlänk till inlägg 7 november 2007

På badrumshyllan just nu

Av bambi - 7 november 2007 20:20

  • Doftstrån från Partylite. Doften avdunstar och sprids via stråna. Doften vi har heter Solblekt bomull som luktar lite som nytvättade kläder. Det är alltid trevligt att komma in i ett väldoftande badrum! Jag har även en likadan i min garderob på golvet (har en walk-in garderob som är ganska stor).

  • Nu på vintern så är det ju viktigt att smörja in sig. Jag älskar denna som luktar Björnbär (underbar doft) från Yves Rocher.

  • Jag brukar inte använda läppglans eller läppstift, men jag gillar denna duo läppglans som jag fick gratis med ett nummer av Solo. Har den hallonröda på mig på presentationsbilden här bredvid t.ex

  • Jag tycker att det är roligt att måla naglarna och variera färgerna en del, och då är Depends små flaskor perfekta! Senast inköpta var den blå/turkosa. Härlig färg!

  • Sen så har vi min senast införskaffade parfym: DKNYs Be Delicious. Som ser ut som ett äpple och doftar som ett äpple. Ljuvlig! Använder den nästan varje dag!

Tidigare "på badrumshyllan" finns här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se