Alla inlägg under november 2007

Av bambi - 18 november 2007 15:41

Jag har funderat... och det kanske inte skulle vara så tokigt att ha enhetliga galgar i garderoben ändå? Speciellt inte när det inte var så dyrt! 5-pack på IKEA för 9 kronor... jag räknade mina galgar som jag har nu = 96 stycken. Så om jag inhandlar 100 galgar så blir det 180 kronor, inte så farligt dyrt...


Dom är ju ganska platta = mer plats i garderoben


Jag tror att jag ska åka till IKEA på onsdag när jag slutar tidigt...

ANNONS
Av bambi - 18 november 2007 11:53

Hittade ett sånt otroligt korkat inlägg på Flashbacks forum (med ovanstående rubrik):


"Jag och polaren satt och snackade om detta förra helgen och kom fram till vilka möjligheter man får som gynekolog. Bara tanken om att man får betalt av kvinnor som kommer till din klinik och särar på benen fick oss att fnissa frenetiskt och drömma oss bort.
Drömmen är att öppna min egen lilla mysiga privatklinik med blacklight,
en liten sprutande fontän i väntrummet och avslappnande new age musik.

Det jag undrar över är hur pass hård konkurrensen är?

Hur lång tid tar utbildningen och var gör man den?

Berätta allt ni vet angående gynekologyrket tack! "


Tråden finns här.


För det första: vad är det för en kille som inte vet att en gynekolog är en läkare???


För det andra: Tror han att bara friska tjejer går till gynekologen (förutom att få preventivmedel, men då gör man oftast ingen undersökning)? Det är ju oftast så att man går till gynekologen för att man har nåt problem (och kanske inte alltid så fräscha problem)! Men dom verkar tro att jättesnygga och fräscha tjejer går hela tiden till gynekologen bara för en "koll"... men oftast är det väl inte riktigt så.... eller han hade kanske tänkt att förbjuda kunder över 30 år och bara ta emot tjejer som har frågor om preventivmedel?

ANNONS
Av bambi - 17 november 2007 16:48

Sitta och rätta Engelska B-hemtentor! Jag har i allafall tänt lite ljus och dricker lite Cola Zero för att göra detta lördagsnöje lite trevligare!  :)

Av bambi - 17 november 2007 16:39

Jag förstår nu varför alla älskar Juicy Couture! Detta är ju mina första äkta Juicy Couture plagg och dom är ju så otroligt sköna och mjuka! Har aldrig känt på mjukare velour i hela mitt liv.

*vill ha mer Juicy Couture*

Av bambi - 17 november 2007 15:37

Mitt Juicy-set ankom tidigare än vad jag beräknat, ska straxt gå och hämta ut paketet (och betala den hiskliga tullen på nästan 50%). Återkommer senare med bilder.


9 dagar kvar till löning!

15 dagar kvar till första advent!

23 dagar kvar tills jag får min kashmir kofta!

26 dagar kvar till Lucia!

34 dagar kvar till Julavslutning!

37 dagar kvar till julafton!


Snart jul!

Av bambi - 17 november 2007 15:25

Jag älskar Lindts Lindor kulor. Denna påse innehåller tre olika sorters kulor, mjölkchoklad, mörkchoklad och hasselnötschoklad. Dom riktigt smälter i munnen, precis som riktig choklad ska göra! *mums*


Jag köpte denna påse på ICA för 33 kronor... bra pris för så god choklad!


Kika gärna i kategorin Choklad för fler inlägg om choklad!

Av bambi - 17 november 2007 10:56

Jag var den enda tjejen som spelade. Vi spelade två turneringar, jag vann första och åkte ut ganska tidigt i den andra turneringen.

Av bambi - 16 november 2007 18:49

Kvällens poker-outfit går i Odd Molly stil!


Linne: Odd Molly

Kofta: Odd Molly

Kjol: Odd Molly ny!

Leggings: Gina Tricot

Benvärmare: Lindex


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se