Alla inlägg under november 2007

Av bambi - 28 november 2007 16:28

Jag kom precis hem från min allra första ansiktsbehandling. Jag trodde att det skulle vara en härlig och avslappnade upplevelse.... men en stor del av behandlingen bestod av smärta!


Jag fick ånga i ansiktet ett tag, sen så började hon klämma pormaskar. Och ni vet ju hur ont det gör att bara klämma en eller två på sig själv... hon gjorde ju det i hela ansiktet på mig! AJ! Konstigt jobb också... att klämma pormaskar och finnar på folk...


Sen så plockade hon mina ögonbryn och det var ju inte heller helt smärtfritt....


Efteråt så var det dags för ansiktsmask och det var ju trevligt... men jag trodde inte att en ansiktsbehandling skulle innebära så mycket smärta!

ANNONS
Av bambi - 28 november 2007 13:32

Ja, man kan ju inte få annat... än lite hybris... när besöks-stapeln är så lång att den går över länkarna på höger sida....


Älsklingen säger att jag inte ska bli så stöddig bara för att jag får varje jobb jag söker... jag måste ge ett väldigt propert intryck på intervjuerna eller nåt  :)


Jag sitter och laddar här hemma med REM, Kent och Missy Elliot och Anthon Berg choklad... snart ansiktbehandling och ett beslut som måste tas....

ANNONS
Av bambi - 28 november 2007 13:07

Av bambi - 28 november 2007 12:24

Seinfeld sa en sån bra sak i sin intervju med Aftonbladets reporter... att om han skulle säga nåt om svenskar så var det att vi skulle hellre dö än bli påträffade i ett par tråkiga jeans/byxor. Han hade observerat att alla svenskar hade så häftiga jeans, med mycket onödiga detaljer.... hmmm... jag kände mig inte alls träffad... *ser oskyldig ut*

Av bambi - 28 november 2007 12:22

Jag har blivit lite insnöad på kashmir efter det att jag fick min kashmirkofta från La Redoute (har den på mig just nu... den är sååå mysig!).


Hittade dessa snygga handskar på Asos i metallic och kashmir för bara 287,50. *me like*

Av bambi - 28 november 2007 12:06

Jag har ännu inte bestämt mig angående jobbet, så ni får vänta ett tag till. Om en stund ska jag på ansiktsbehandling... så då har jag 90 minuter till atta bara slappna av och fundera och känna efter.... Det ska bli härligt att bli ompysslad!!

Av bambi - 28 november 2007 08:16

Jepp, slog mina besöksrekord igår... och detta kan inte bara bero på att mina elever har hittat mig. Vi är en liten skola, ca 400 elever... och jag tror knappast att alla 400 elever har kollat in min blogg... och vart kommer resterande 437 ifrån??


Men det är ju trevligt att så många är intresserade utav mitt liv  ;)

Av bambi - 28 november 2007 06:57

Tydligen så är jag inte så "anonym" längre för mina elever har hittat min förträffliga blogg... jag misstänkte det lite grann när jag såg att flera hade hittat hit genom att söka på "the perks of being a wallflower"+"uppsats" dagen innan dom skulle ha uppsats på boken...


Men nu har några elever även kommenterat att jag evetuellt ska sluta... ena med "jaa..ingen mer engelska med XX" och den andra med "neee... snälla sluta inte"... så det jämnade ju ut sig  :)  och man kan ju inte vara omtyckt av alla  :)


Men jag välkomnar mina elever hit till min fina blogg... får se under dagen om dessa kommer att vara mina föredetta elever...


DÄREMOT så tror jag inte att det stora besökarantalet beror bara på mina elever (som en en elev hade skrivit) utan för att jag hade ju länkat till en artikel i aftonbladet... och vips så hade jag 116 extra besökare!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se