Direktlänk till inlägg 11 december 2007

Studentkåren larvar sig igen...

Av bambi - 11 december 2007 16:26

Aftonbladet skriver om hur Stockholms Studentkår fick ha hand om Nobelfestens efterfest, vilket var ett stort misstag. Jag har själv varit medlem i kåren ett tag (ett par år) och varit på några sittningar. Alla dessa sittningar har varit högst oseriösa och man har ofta haft t.ex manliga servitörer i bar överkropp, mm. Okej, visst är sånt skoj när man är 20-årig student, men för en Nobelfest?? För tydligen så bjöds Nobelfestens deltagare på en strippshow!?!? Pinsamt... pinsamt...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Thomp@

11 december 2007 17:19

Aftonbladet har gjort en höna av en fjäder igen....
Lika mycket STRIPPSHOW som 5 cm snö till jul är SNÖKAOS

 
Ingen bild

Totte

11 december 2007 19:56

Ser inte mer än vad jag skulle göra på en badstrand en varm junidag. Att kalla stora lappar på tuttarna för strippshow är bara att beklaga... Vart är stången? Samt bara för en _BAR_ överkropp visas betyder det inte att det är en strippshow. Att strippa är mer än bara nakenhet. Det är sensuella och sexiga rörelse med eggande blick. FI fan säger jag bara ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se