Alla inlägg under december 2007

Av bambi - 11 december 2007 16:26

Aftonbladet skriver om hur Stockholms Studentkår fick ha hand om Nobelfestens efterfest, vilket var ett stort misstag. Jag har själv varit medlem i kåren ett tag (ett par år) och varit på några sittningar. Alla dessa sittningar har varit högst oseriösa och man har ofta haft t.ex manliga servitörer i bar överkropp, mm. Okej, visst är sånt skoj när man är 20-årig student, men för en Nobelfest?? För tydligen så bjöds Nobelfestens deltagare på en strippshow!?!? Pinsamt... pinsamt...

ANNONS
Av bambi - 11 december 2007 14:09

Jag måste erkänna att vi har inte julpyntat nånting i år och det kommer nog inte bli något heller. Inte ens en ljusstake i ett fönster... ingenting... Jag vet inte, jag orkar inte... varje år är det samma sak: släpa ner lådan med pynt från vinden och springa runt i lägenheten och städa och hänga upp pynt för att bara nån månad senare släpa upp allt igen.


Jag kanske är lite tråkig... jag kanske inte riktigt känner nån julstämning pga deppigheten i att lämna jobbet... jag vet inte... orkar bara inte i år. Det enda roliga med julen är ändå att ge/få julklappar och att ha ledigt! Jag är inte heller särskilt förtjust i julmat....

ANNONS
Av bambi - 11 december 2007 12:35

Jobbar på för fullt och försöker rätta bort allt nu tills jag ska sluta. Jag är lite sur på rektorn eftersom jag frågade om tjänstledighet, men fick inte ta tjänstledigt. Rektorn sa att dom bara gav tjänstledigt för studier, hmm... konstigt då att en annan lärare fick tjänstledig när denne fick ett nytt jobb...


Men en sak som jag däremot är positivt överraskad över är att rektorn har gått med på att betala övertid för mig (övertid har inte existerat på denna arbetsplats tidigare). Så jag får övertid om jag behöver jobba extra nu för att hinna klart allt, det är ju bra!

Av bambi - 11 december 2007 09:50

Jag är i stort behov av en ny digitalkamera (ja, ni ser ju hur suddiga "dagens outfit" blir). Vi har redan en Nikon CoolPix och jag gillar alla inställningar och sånt. Det finns t.ex förprogrammerade inställningar för porträtt, om man ska ta kort inomhus eller utomhus när det är snö ute... mm, mm. Men den är gammal (ca 3 år) och bara 3,2 megapixlar.


Denna Nikon CoolPix L11 är både snygg och har fått bra betyg av experter (enligt pricerunner). Den har 6 megapixlar, 3x optisk zoom, 4x digital zoom, USB, Internal, Secure Digital, 125 gram, 2.5 tum LCD.

Den finns bland annat att köpa hos Dustin för endast 995 kr. Jag skulle bli super glad om denna låg under julgranen i år  :)


Du hittar fler julklappstips här.

Av bambi - 10 december 2007 20:48

Man kan nu förhandsboka Odd Mollys vårkollektion hos DesignSverige.com. Dom har inte så många plagg, men min favorit var helt klart denna klänning! Helt ljuvlig!


Sommarens i särklass läckraste och vackraste klänning!
Klänning, i färgen chalk, med halterneck. Djup rygg med band tvärs över. Pris: 2499 kr.


*vill ha*

Av bambi - 10 december 2007 20:13

Förra året hade Chokladfabriken två sorters julpraliner, men i år har dom utökat till tre sorter. Dom är riktigt mumsiga alla tre! Köpte hem några till mig och älsklingen.


  • Den ljusbruna (längst till vänster) är deras pepparkakspralin, smakar väldigt mycket pepparkaka och har nästan en bränd eftersmak.
  • Den mörkbruna (i mitten) är deras glöggpralin och ny för i år. Supergod! Luktar och smakar verkligen glögg! *mums*
  • Den ljusaste pralinen är deras saffranspralin, smakar mycket vanilj och saffran! Min favorit!  :)

Kika gärna i kategorin Choklad för fler inlägg om choklad!

Av bambi - 10 december 2007 20:08

Idag har varit en lång dag. Jag var på nya jobbet idag efter jobbet och träffade vikarien som jag ska över efter. För just nu är det bara en vikarie som har den tjänsten. Så jag satt där i ca 3 timmar också, så jag är lite trött. Unnade mig lite choklad från chokladfabriken på vägen hem...

Av bambi - 10 december 2007 14:14

Jag har pratat med rektorn nu. Han har inte lagt ut min tjänst på arbetsförmedlingens hemsida för att dom har redan en hel del sökanden. Det är ju 5 stycken som ska sluta nu och en av dom har engelska/svenska så dom har redan en hel del engelsklärare som har sökt den tjänsten så därför tänkte dom ta några utav dom och ringa till. Det låter ju bra "Ja, vi har ju en annan som ska sluta, vill du ta den tjänsten istället?". Jag skulle nog bli lite skeptisk om jag sökte ett jobb där 5 stycken slutade samtidigt...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se