Alla inlägg under december 2007

Av bambi - 10 december 2007 13:21

En rolig bok är alltid roligt att få i julklapp, varför inte Guds gåva till kvinnan?


Att män har en olycklig tendens att betrakta sig själva som en Guds gåva till mänskligheten (och i synnerhet kvinnorna) är väl känt. Denna förvillelse och förblindelse tar sig ibland uttryck i ett omotiverat poserande med uppknäppt skjorta eller ännu värre bar överkropp och sängkammarleende. Män tycks i alla tider ha hyst samma övertro på sig själva som förförare. Och framför en kamera är en man i sina egna ögon alltid oemotståndlig.

I Guds gåva till kvinnan har vi samlat några av de bästa, det vill säga roligaste, pinupbilderna på manliga kändisar från 1970- och 80-talen. Här viker manliga sexsymboler som Dolph Lundgren och David Hasselhoff ut sig i övertygelsen att de är störst, bäst och vackrast. Men för betraktaren av de här bilderna framstår det kanske inte som helt självklart att just mannen är skapelsens krona.


Finns att köpa i bokhandeln och bland annat på Bokus.


Du hittar fler julklappstips här.


ANNONS
Av bambi - 10 december 2007 08:16

Linne: American Apparel

Top: Odd Molly

Jeans: Fornarina Cult

Strumpor: Beaufort

Stövlar: Din sko

Smycken: hope-halsband från barncancerfonden, armband från modemecka, förlovningsring

ANNONS
Av bambi - 9 december 2007 20:53

Sex and the city - The movie!

Av bambi - 9 december 2007 18:53

Jag blir nästan lite sur på Ellos... jag klickar runt på deras hemsida och om man klickar på "önskeklappar" till henne så får man upp en massa massa underkläder... och sen när man klickar på "önskeklappar" till honom så kommer det bland annat upp mobiltelefoner, digitalkamera, tv-apparater och dvd-spelare. Hallå!??! Vilken jävla könsdiskriminering!


Jag, även fast jag är tjej, önskar mig en ny digitalkamera... jag skulle inte heller tacka nej till en ny mobiltelefon... men nej... eftersom jag är tjej så ska jag vara "fin" för min pojkvän/sambo/man i mina nya underkläder... för man kan bläddra igenom nästan 3 sidor med endast underkläder "åt henne".


Nog för att jag är ganska besatt av kläder, men jag gillar även hemelektronik. Det är jag som har programmerat våra tv-apparater och inställerat hemma bio systemet med alla högtalarkablar och allt. Jag är nog mer pryl-intresserad än min sambo/fästman...

Av bambi - 9 december 2007 18:27

DesignSverige som har en massa fina kläder har slutrea just nu där alla reaplaggen kostar 50 kr. styck!!! Sjukt billigt!


Till exempel denna fina viol-färgade klänningen från Brittinger för bara 50 kr!


Dom rear även ut andra designerkläder så som Ida Sjöstedt, Jenny Hellström, Anna Holtblad, mfl.


Skynda fynda!

Av bambi - 9 december 2007 16:05

En översvämmad tvättkorg har resulterat i att tvättmaskinen har varit igång hela helgen, men vi börjar nu se botten av tvättkorgen igen.


Jag har även suttit och rättat uppsatser idag, börjar ju må bättre nu så det är bara att sätta igång och jobba igen!


Veckan som kommer består av att skriva omdömen, besöka nya jobbet och besöka tandläkaren. Jag har inte varit hos tandläkaren på många år (ca 4 år) så jag är lite nervös. Jag brukar inte ha hål, men får se vad som sägs... jag är ju högst cola-beroende så det kanske inte har haft den bästa effekten på mina tänder...

Av bambi - 9 december 2007 14:03

Jag har bestämt mig för att jag ska göra en mini makeover tills jag började det nya jobbet. Så känns det i allafall lite roligare att börja där (på sistonde har det ju bara känns deppigt). Det som ska åtgärdas är:

  • Jag ska göra ljusa slingor i håret (bokar nog tid i mellandagarna)
  • Jag tänkte ta och unna mig en Golden Dream behanling, vilket innebär en peeling av hela kroppen + en brun utan sol behandling, som ska ge en jämn och gyllenbrun färg från topp till tå.

Så kanske jag känner mig lite fräschare i vintermörkret... ska boka in Golden Dream behandlingen snarast.. dom rekommenderar 5 behandlingar, men vi får se. Det får ju inte bli en överdriven brun färg heller...

Av bambi - 9 december 2007 13:50

Jag vill bara tipsa om detta hårband, jag har själv ett liknande från Make Up Store. Jag använder mitt dagligen för att hålla på bort håret när jag tvättar ansiktet, och även ibland när jag sminkar mig.


Detta fina rosa hårbandet från ModelCo finns hos eleven och kostar 75 kr, väl värt pengarna!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se