Alla inlägg under december 2007

Av bambi - 23 december 2007 12:04

Idag så öppnade jag och älsklingen våra julklappar, eftersom vi åker till släkten ikväll så behöver vi inte släpa med dom. Jag fick en iPod nano 8GB Blue. Den är verkligen supersnygg och kommer att komma till användning när jag har längre pendlingsavstånd till jobbet!  :)

ANNONS
Av bambi - 23 december 2007 12:01

Ja, nu börjar det bli kris, om man inte har köpt julklappar ännu så finns alltid nödlösningen: trisslotter! Funkar ju ändå... även om det är lite tråkigt!  :)


Detta var sista julklapptipset i bloggen för detta år!

ANNONS
Av bambi - 22 december 2007 18:48

 

 


Årets julklapp från jobbet var en stor chokladask + 2 presentcheckar på pocketböcker. Chokladasken var en Fortuna från Marabou. Jag har förstås redan provsmakat  :)


En lite exklusivare chokladask än Aladdin! Den innehåller gamla favoriter så som: gräddnougat, noisette, mfl. Men innehåller även lite exklusivare praliner så som: caribbean toffee, valnötskrokant, brandymarsipan och valnötskubbe.


Kika gärna i kategorin Choklad för fler inlägg om choklad!Av bambi - 22 december 2007 11:08

Tassla är mycket busig och ska vara med överallt! Vi försöker lära henne att inte vara på bord och tv, men hon vill gärna hoppa upp överallt. Hon springer in i duschen efter vi har duschat och är med i garderober och överallt!


Missarna morrar fortfarande åt varandra.. vi har försökt att busa med dom samtidigt och det går så där... så länge det är avstånd emellan  :)

Av bambi - 22 december 2007 10:35

Nu börjar det ju bli lite sista minuten med julklappar, men båda Åhlens och Hemtex har extra öppet nu innan jul och dom har väldigt fina bäddset. Jag skulle bli superglad för ett fint nytt bäddset till sovrummet  :)


Du hittar fler julklappstips här.Bara 2 dagar kvar till julafton!!

Av bambi - 21 december 2007 17:11

Denna klänning är en favorit! Som man kan både ha till vardags och till fest! Och den kostar bara 98 kronor! Superbra!


Du hittar fler julklappstips här.


Bara 3 dagar kvar till julafton!!

Av bambi - 21 december 2007 16:18

Ja, idag var ju min sista dag på jobbet så alla tackade av mig. Det var väldigt känslosamt att krama alla hejdå. Jag fick en stor flaska Vila Santa och en otroligt fin orkidé med väldigt många blommor! Vet inte riktigt hur länge den kommer att överleva hos oss... med mig som inte kan ta hand om blommor (det är mitt ansvar här hemma, jag tar hand om blommorna och älsklingen tar hand om kattlådan, en ganska bra deal tycker jag!) och så med en Tassla som äter på blommor  :/

Av bambi - 21 december 2007 13:11

Tassla var ju väldigt rolig imorse, hon rä så otroligt nyfiken och orädd! Jag satte på duschen och hon kom springandes och for nästan in i duschen! Hon blev nog allt lite blöt, men verkade inte bry sig! Sen gick hon även in i duschen efter jag hade duschat.


Hon ska hela tiden kika in i skåp och vara med hela tiden. Imorse när jag gjorde iordning te så hoppade hon på diskbänken och satt bredvid och tittade. Så otroligt modig för en hittekatt som precis har kommit hem till oss. 


Fortsätter med historier om missarna och fler kort kommer senare! 

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se