Alla inlägg under december 2007

Av bambi - 21 december 2007 11:18

Japp, nu sitter man här sista dagen på gamla jobbet! Snart jullov... jag bara lääängtar till att få sova ut på morgonen och ta en lång frukoststund och läsa DN, lösa soduku, mm. 

ANNONS
ANNONS
Av bambi - 20 december 2007 21:06

Tassla har kommit till oss nu. Hon är otroligt lugn och går lugnt runt och nosar på allt. Hera är lite sur och morrar, men än så länge har det blivit något bråk.


Vi är båda väldigt förvånade att Tassla är så lugn! Trodde att hon skulle gömma sig i sängen eller nåt, men hon har legat framme hela tiden och nyfiket tittat på allt. Hon låg i fönstret lite, när hon skulle förbi en stor kruka så snubblade hon till lite (vet inte om det beror på att hon inte har nån svans?) och rev sönder ett litet hål i gardinen!

Av bambi - 20 december 2007 14:42

Jag har suttit och rättat och städat hela dagen... fått ganska mycket gjort. Har satt betyg i Psykologi A och skrivit omdömen. Känns lite tråkigt att städa ur allt, man har ju hunnit samla på sig en hel del under åren.Men har fortfarande en del kvar att rätta, så får fortsätta med det imorgon. För jag måste hem och städa tills Tassla kommer!

Av bambi - 20 december 2007 12:10

Ikväll kommer Tassla hem till oss!!  *jipee* Jag fick höra av hennes akutmatte (som hon har bott hos) att röda honkatter är tydligen väldigt ovanligt! Jag har försökt att googla på detta och se hur ovanligt det är, men hittar inte så mycket. Hittade dock lite om kattens genetik. Tydligen så sitter anlaget för rött på X-kromosomen och eftersom tjejer har två X-kromosomer så måste båda ha det röda anlaget (om jag har förstått det rätt?).


Jag hittade i allafall denna förklaring: Statistiskt sett är 2/3 av alla röda katter hanar och 1/3 är honor. Även detta beror på att rött nedärvs via X-kromosomen. En hane har bara en X-kromosom så är hans mamma röd eller sköldpadda kan han bli röd. En honkatt har två X-kromosomer och både måste vara röda för att hon ska bli röd, hon måste alltså ärva rött både från mamma och pappa.


Hoppas att Tassla kommer att trivas hos oss! Hon verkar vara en sån modig och tuff katt, hon är inte ens rädd för dammsugaren!

Av bambi - 20 december 2007 10:03

Jag älskar parfymer och en av favoriterna är Clean, som jag tyvärr inte äger själv! Men så fort jag får chansen så sniffar jag på den! Den doftar ju så underbart!


Denna orginalparfym från CLEAN passar dig som vill få en härlig nyduschad doft. CLEAN kombinerar dofter från litsea cubeba, apelsin, lime, rosa grapefrukt, passion lily, rose germanium och vit musk.
 

Det finns även en massa andra fina produkter som man kan komplettera till denna underbara doft t.ex CLEAN Soft Bath Milk, CLEAN Original doftljus, CLEAN Soft Body Lotion, mm. Det finns ju även olika varianter på doften Clean.


Du hittar fler julklappstips här.


Bara 4 dagar kvar till julafton!!


Finns att köpa på t.ex Åhlens, eleven.se, mfl.


Av bambi - 20 december 2007 08:41

Här ovanför ser ni hur jag ser ut idag  :)

blus från asos

favorit kofta från Odd Molly

Fornarina Cult jeans

Beaufort knästrumpor

stövlar från Din Sko

Hope-halsband från barncancerfonden


Titta gärna på gamla dagens outfit!

Av bambi - 19 december 2007 15:47

Nu har jag fått min allra första brun-utan-sol behandling. Peelingen var riktigt skön, och jag har sån torr hud så det behövdes verkligen. Men jag tycker nästan att jag ser smutsig ut! Men får se om det blir bättre efter några timmar då det har sjunkigt in ordentligt.


Jag ska straxt gå och hälsa på Tassla, imorgon kommer hon hem till oss!  :)

Tänkte ta med en liten handduk som Hera har sovit på (vi la den bara mellan våra kuddar, Hera sover alltid där på nätterna) och så tänkte jag ta med en av våra många leksaksråttor (hela vår lägenhet är full med kattleksaker) så att Tassla får bekanta sig med våra lukter.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se