Alla inlägg under december 2007

ANNONS
Av bambi - 19 december 2007 12:24

Jag läste imorse i Metro om hur Anna slutade att shoppa i ett år. Hon köpte bara nåt om hon verkligen behövde det. Det är ju egentligen nåt jag skulle behöva prova på, speciellt nu när vi behöver spara till vårt bröllop. Jag har i allafall lovat älsklingen att skära ner rejält på shoppingen (det har ju blivit lite mycket på sistonde). Men det är ju så svårt... det finns så mycket fina kläder! Man känner ju som en lyckorus när man köper en jättefin ny tröja... men jag får väl leta efter andra lyckorus istället  :)

ANNONS
Av bambi - 19 december 2007 09:06

Framtidens fotoram är här! Så häftig! Plugga in ditt minneskort eller USB-minne i sidan och vips så kan du se bilder och video direkt på skärmen. Du kan även köra slideshows med musik på alla bilder som finns på minneskortet. Ett väldigt enkelt sätt att förnya ditt hem utan att behöva byta tavlor hela tiden!


Finns att köpa på bland annat Teknikmagasinet, just fotoramen på bilden kostar 999 kronor.


Du hittar fler julklappstips här.

Bara 5 dagar kvar till julafton!!

Av bambi - 19 december 2007 06:56

Idag slutar jag tidigt, så efter jobbet så ska jag på brun-utan-sol behandling. Först är det peeling och sen blir man insmord i brun-utan-sol. Jag är lite orolig över att jag kommer att se ut som en morot sen... jag har aldrig testat brun-utan-sol förut... så får se!


Sen efter behandlingen så ska jag gå och hälsa på Tassla för sista gången (det är två obligatoriska återträffar innan man får hem henne). Jag ska då överlämna en handduk som Hera har sovit på under natten (hon sover alltid mellan våra kuddar, så det var väldigt enkelt att bara lägga handduken där), så att Tassla vänjer sig lite vid våra lukter. För sen imorgon eftermiddag kommer hon hit hem till oss!!


Jag tycker synd om tjejen som har tagit hand om Tassla, för hon har fäst sig ganska mycket vid henne (det går ju inte att låta bli... Tassla är så charmig!). Men hon har varit akuthem åt Tassla i två månader och hon berättade sist att hon hade hållt på och filmat Tassla nu och så... stackars henne  :(   Men vi har sagt att hon givetvis får komma och hälsa på Tassla när hon bor här hos oss!

Av bambi - 18 december 2007 18:33

Av bambi - 18 december 2007 12:38

En sak som jag kanske kan skriva om ändå... som det har snackats mycket om är julavslutningen. I måndags på morgonmötet så sa vi att vi skulle bjuda eleverna på tomtegröt på julavslutningen. Men sen när det kollades upp så var det ingen som riktigt kunde fixa varm gröt till 400 personer. Så istället så har det snackats på skinkmacka... men tydligen så skulle det bli för dyrt. Vi hade fått erbjudande om välfyllda baguetter för 40 kr/styck... Eleverna äter ju annars för 50 kronor per dag, men deras lunch är inställd på julavslutningen... så då var väl inte 40 kronor, istället för 50 kronor så dyrt? Jo, men tydligen!! Och nu är det prat om att vi ska stå och göra iordning mackorna själva... 20 stycken lärare ska stå och bre 400 mackor... jo men visst! Som om vi inte har nåt annat att göra inför terminsavslutningen? Alla omdömen ska vara klara innan lovet, allt ska vara undanrättat... osv... nej... då ska vi stå och bre en massa mackor... jag blir faktiskt lite upprörd!!


Jag hoppas bara att vår administratör inte tar på sig detta och ställer sig och gör mackor hela natten som hon gjorde med lussekatterna....

Av bambi - 18 december 2007 12:34

Jag har nu pratat med min ersättare och gått igenom vad jag har gjort under terminen. Han verkade väldigt trevlig! Dock är han helt ny och detta är hans första jobb, så han kommer ha enormt mycket att göra. Bara komma mitt i ett läsår är nog så jobbigt, men att dessutom vara helt ny och inte ha något material måste bli tusen gånger jobbigare.


Det känns ändå lite skönt att ha träffat honom nu och veta att han är en okej kille. Så att det inte är nån konstig person som tar över efter mig  :)


Dagen har bestått av mycket skitsnack efter gårdagens julbord... mycket snack hit och dit... jag vågar inte riktigt skriva nåt i bloggen... skulle vilja dock, mycket snaskigt skvaller  :)

Av bambi - 18 december 2007 11:21

Som jag har nämnt tidigare så önskar jag mig en ny snygg ipod i julklapp. Dessa skulle inte va helt fel  :)


Du hittar fler julklappstips här.Bara 6 dagar kvar till julafton!!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se