Alla inlägg under december 2007

Av bambi - 16 december 2007 14:32

Jag och älsklingen har ju varit och hälsat på på Katthemmet och Kattstallet och kikat på hemlösa missar. Idag var vi och kikade på Tassla som bor i akuthem och vi blev jättekära. När vi har besökt Katthemmet och Kattstallet så har det funnits många otroligt söta katter, men dom har inte alltid varit så gosiga. Men det är ju förståligt då dom är instängda i burar och har haft dåliga erfarenheter av människor.


Men Tassla var verkligen supersöt och gosig. Man fick klappa henne en massa och även lyfta upp henne. Hon är väldigt busig och verkar vara runt 1 år gammal. Hon har ingen svans eftersom den fick amputeras för att den var så trasig när dom hittade henne.


Akutmatte berättade om hennes söta vanor, som t.ex ibland när akutmatte ska gå hemifrån så kan Tassla ställa sig mot dörren och sträcka upp tassarna och mjaua lite..som "gå inte"... så sött!


Jag ska gå och träffa Tassla imorgon också...för man måste göra två återbesök innan man får ta hem katten. Akutmatten skulle åka bort på fredag och skulle i så fall lämna in Tassla till katthemmet, men det skulle vara synd att hon skulle behöva vara där... så vi ska försöka ordna så att hon kan komma hem till oss tills dess  *hoppas*

ANNONS
Av bambi - 16 december 2007 11:46

Parfym är populärt att ge bort i julklapp! Jag älskar parfym och har många favoriter (vilket dom flesta jag redan äger), några av favoriterna är Clean och Daisy.


Daisy har en sån underbart söt flaska och känns perfekt till våren med en doft av viol, grapefrukt, gardenia, jasmin, vanilj och mysk. Och varför inte även ge bort tillhörande body butter?


Du hittar fler julklappstips här.


Bara 8 dagar kvar till julafton!!

ANNONS
Av bambi - 16 december 2007 11:18

Jag vaknade imorse av att jag hör hur grannen ovanför dammsuger... jag blir sur och tänker "jävla granne som dammsuger tidigt en söndagsmorgon" sen så tittar jag på klockan och ser att den är 10.40 det kanske inte var så farligt ändå...


Sen när jag ska göra iordning frukost och börja koka te så tittar jag ut genom köksfönstret och ser att det finns en ledig parkering här utanför (och ikväll måste jag flytta på bilen dit ändå, och det är inte alltid så lätt att få parkering där en söndagskväll), så jag klär på mig och springer ut och struntar i att jag varken borstat tänderna och ännu mindre tittat mig i spegeln... och flyttar på bilen...


Allt känns bakvänt denna morgon... kanske sov för länge?

Av bambi - 15 december 2007 16:29


Ja, nu har jag äntligen fått lite julstämning. Jag gick till Åhlens och inhandlade lite julklappar och julpapper och har nu suttit och slagit in julklappar  :)


Eftersom vi inte har någon julgran så får julklapparna ligga i bokhyllan så länge...


Av bambi - 15 december 2007 12:29

Jag börjar tröttna lite på min Friis & Co. väska, men den har länge varit en trogen kompis. Friis & Co. är ett ganska säkert kort när det gäller väskor, dom är snygga och har relativt okej priser. Man kan alltid hitta några favoriter. Mina ser ni här ovanför.


Man kan hitta Friis väskor på många ställen, t.ex: MQ, Mixage, nelly.se, kii webshop, Stayhard, Zoovillage, Tid & Lust, mfl, mfl.


Du hittar fler julklappstips här.

Av bambi - 15 december 2007 09:00

Just nu så ser jag fram emot:

Av bambi - 14 december 2007 18:54

VeckoRevyn har en rolig grej där man får prova hur man skulle se ut i olika kändisars frisyrer. Jag har alltid längtat efter att ha Ashley Olsens rufsiga hår... så nu fick jag prova på det!  :)


Som olika kändisfrisyrerna jag provade var (från längst upp till vänster):

1. Kirsten Dunst,   2. Heidi Klum,    3. Ashley Olsen

4. Kelly Osbourne, 5. Mischa Barton, 6. Amy Winehouse


Nån som tycker att jag borde byta frisyr..?  :)


P.S Usch, jag märkte att jag var så blek... blev ju sån kontrast med mitt bleka ansikte!

Av bambi - 14 december 2007 18:30

Nu finns äntligen underbara Nougat Londonaccessora.se. Härligare bodybutter och sötare badprodukter får man leta efter! Deras bodybutter är intensivt fuktgivande, lyxigt Body Butter som innehåller över 35% cocoa butter och även italiensk organisk olivolja för att mjuka upp fukthungrande hud. Body Buttret är i solid form (d v s hårt) i burken, men smälter vid kontakt med din hud och då frigörs de fuktgivande egenskaperna.


Jag skulle gärna vilja ha denna: - Tuberose & Jasmine (rosa) är en delikat och blommig doft med en unik lätt doft av jasminblomman. En doftbladning av söt varm mjölk, vit persika och de djupare dofterna sandelträ, vanilj och musk.


Du hittar fler julklappstips här.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se