Direktlänk till inlägg 12 januari 2008

Jag är en riktig Seinfeld-expert!

Av bambi - 12 januari 2008 15:53

Jepp, jag är en riktig Seinfeld-expert. Jag äger alla DVD-boxar med alla avsnitt och älskar verkligen serien. Så jag kunde ju inte missa Seinfeld-maratonen som pågår på Rica Talk Hotel.


Dom hade menyer med Seinfeld mat, så som mackor, big salad (Elaines favorit), Chocolate babka, mm. Dom hade även en liten tävling, en Seinfeld-quiz med 10 riktigt svåra frågor om serien. T.ex Vem är figuren George baserat på? Vad hade Elaine för problem med sin pojkvän Joel Rifkin? Vilket namn brukar George använda sig utav som "alias"?


Inga svåra frågor för mig... förutom sista! Som var: Hur kunde George till slut flytta ut ur hans föräldrars hus?


Hmm... jag skrev ett svar, men jag är inte helt säker på det som jag var på dom andra frågorna, så jag måste nog kolla på några avsnitt och se om jag kan hitta svaret... (irriterande annars... att inte veta svaret helt säkert!)Dom hade hängt upp en stor bild på Monk's café (som ni ser i bakgrunden). Älsklingen kom med på bilden också  :)Och så visade dom alla avsnitten på stor duk... :)

Jag är sugen på att gå dit igen, maratonen håller på till på måndag... men det var lite dyra priser. Vi åt lunch där (med efterrätt) och det kostade över 400 kr för oss två... så lite dyrt för att se på avsnitt som jag ändå har hemma... men det var kul coh mysigt. Och så var det nog den godaste Big Salad (caesarsallad) som jag har ätit! Chocolate babkan var inte heller så dum  :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se