Direktlänk till inlägg 25 januari 2008

TGIF!

Av bambi - 25 januari 2008 14:36

Skönt att det är fredag! Har haft prov hela dagen. Men nu är det äntligen helg! Och löning! Dubbelglädje! För mig det till och med trippelglädje då jag fick dubbla löner (från både nya och gamla jobbet), men detta ska sparas till barnvagn, säng, skötbord, mm.


Vad händer i helgen då? Jo, imorgon ska jag på fest. En gammal kollega fyllde nyligen 50 och bjuder på storkalas med mat och fri bar (hmm... vilket jag inte kan utnyttja). Dom flesta av mina gamla kollegor kommer att vara där, så det kommer verkligen vara skoj! Men det var bara 2 veckor sen jag var ute och träffade dom... det känns verkligen bra att fortsätta och hålla god kontakt med dom. Jag ska även luncha med gamla administratören nästa vecka.


Annars blir det nog ganska lugnt i helgen.... kanske bio. Vi ville ju se I Am Legend förra helgen (men den hade inte biopremiär förrän idag), så det kanske blir denna helg istället.

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

26 januari 2008 06:43

Godmorgon!
Det låter som att du kommer att ha kul hela helgen!
Och bra med dubbla löner;) det skulle man ju alltid ha*fniss*
Ha det bra och sköt om dig och magen nu!
kramis!

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se