Direktlänk till inlägg 26 januari 2008

Isola, för mycket "new age"??

Av bambi - 26 januari 2008 10:16

Va roligt att så många gillade Isola! Tyvärr gillar inte sambon det... han säger att då kan vi lika gärna döpa henne till Månstråle... han tycker att Isola låter lite för "new age". Men jag ska fortsätta och kämpa för Isola (speciellt om det visar sig att vi får en dotter).


Andra namn jag gillar: Elisa, Siri, Alice, Elias, Jack.... en kompis till mig tyckte att jag borde döpa barnet till Molly (om jag får en dotter) eftersom jag gillar Odd Molly så mycket! :)


Men det är skitsvårt med namn... speciellt pojknamn!


Jag och älsklingen håller på och kollar på resor... vi måste ut och resa medans vi kan! Sen kanske det dröjer några år.... Vi försöker sikta in oss på att åka i slutet av mars/april nån gång.

 
ANNONS
 
Tove

Tove

26 januari 2008 11:48

Hej! Kommer du ihåg parfymproverna du tingade på min blogg innan jul? Jag behöver din postadress för att kunna skicka dem!

För övrigt lutar jag nog lite åt din sambos åsikt om Isola (inget Kentfan). Jag gillar dina andra förslag, särskilt Elisa, Siri och Elias, charmigt gammaldags namn (som iofs säkert kommer bli jättepopulära igen just i ditt barns generation som det brukar bli...)

http://tovesolander.blogspot.com

 
Sofie

Sofie

26 januari 2008 12:06

Självklart ska ni passa på att ut och resa men tänkte bara säga att det funkar jättebra fast man har barn! Vi har redan varit på tre utlandsresor och Liam är inte ens 2 år fyllda:-)

http://www.sofie1.bloggagratis.se

 
Ingen bild

a-k

26 januari 2008 15:52

Du kanske skall köra på Odd om det blir en kille. Mycket vanligt norskt pojknamn.

 
trollpackan

trollpackan

26 januari 2008 19:19

Simon är fint!

http://trollpackan

 
Linda

Linda

26 januari 2008 21:07

Jag röstar på Molly såklart. Min prinsessa är döpt till My Love Molly, och jag vet inget gulligare namn!

http://lindaandersson.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se