Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

Hemma ett par dagar...

Av bambi - 29 januari 2008 20:38

Tack för alla trevliga namnförslag!


Jag har inte mått så bra dom senaste dagarna och har därför inte orkat blogga. Jag var på fest med gamla kollegor i lördags, jag tror att det tog all min energi för sen låg jag däckad hela söndagen. Sov nästan hela dagen, var inte vaken många timmar i söndags!


Så igår var jag hemma från jobbet. Och imorse var vi hos barnmorskan och fick en massa information, medans vi satt där och lyssnade så började jag må superdåligt och svettades... älsklingen sa att jag blev helt vit i ansiktet. Så det var bara att stanna hemma idag också... ska nog vila imorgon också. Barnmorskan sa att jag måste lyssna på min kropp... Men jag ska försöka ta mig till jobbet på torsdag. Jag får sån ångest för jobbet när jag är hemma.

 
ANNONS
 
Sabina

Sabina

29 januari 2008 21:07

Lova att ta hand om dig, blev orolig när du inte skrivit på så länge!!

Ta hand om dig!
Kramar

http://binaswe.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

30 januari 2008 08:40

Hoppas du mår bättre snart.. jag tycker Siri är jättefint, men det skulle inte passa med efternamnet så tyvärr blir det inte det för en egen eventuell dotter.. Molly är supersött ju :-)

http://viktigsida.blogspot.com

 
trollpackan

trollpackan

30 januari 2008 09:52

Trist för dig att du ska må så dåligt, istället för att kunna njuta av det som händer nu..men det är som BM säger: lyssna på kroppen!Och ha inte dåligt samvete för det! Du kanske behöver bli sjukskriven?
kram!

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se