Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

Ny säng!

Av bambi - 31 januari 2008 19:23

Idag har äntligen jag och älsklingen slagit till och köpt nya madrasser!

Vi har pratat om att vi behöver nya madrasser väldigt länge, dom vi har nu är ca 10 år gamla från IKEA... Så vi bestämde oss för att köpa ordentliga madrasser denna gång, så det blev tempur madrasser! Vi hade lite bråttom, eftersom tempur höjer sina priser imorgon (1 februari).


Det blev en tempur unique 1.0 med en 7 cm tempur bäddmadrass. Det är 15 års garanti på allt! Vi får nog hem madrasserna nästa vecka *hoppas*. Vi slog även till på två stycken tempur comfortpillow, vi har redan varsin tempur sovkudde (orginal) men dom är ju också lite gamla... och så är det lika bra att byta ut hela sängen. Så det blev även en beställning på sängkläder från La Redoute och så ska vi bege oss till Jysk och köpa nya duntäcken, så blir allt i sängen nytt!  :)

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

31 januari 2008 21:43

Visst är det kul med lite nytt! :)

http://www.myengla.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se