Alla inlägg under januari 2008

Av bambi - 24 januari 2008 18:27

Efter jobbet så gick jag till NK. Var ju tvungen att kolla in Odd Mollys vårkollektion! Det blev två plagg:

Jag tänkte ju förstås på att magen kommer att växa och valde därför plagg som är lite vidare nertill  :)


Jag letade febrilt efter mina två favoriter ur vårkollektionen, kashmirkoftan och doppfärgade kjolen. Dom fanns inte! Så jag var en jobbig kund och frågade personalen om dom skulle få in dessa plagg... och fick en tjej att bläddra igenom en stooor pärm över allt dom köpt in och beställt... men det såg ut som om dom skulle få in båda plaggen! Så det är bara att vänta!


Ikväll ska vi ut och äta med några vänner så jag tog på mig omlott-toppen direkt (med ett linne under, annars blir det för urringat!). Jag är som vanligt inte så pigg på kvällarna/eftermiddagarna, som ni ser på korten...

ANNONS
Av bambi - 24 januari 2008 13:46

Idag åt jag nachos till lunch... och efter lunchen gick jag köpte praliner för 90 kronor (jag ska bjuda några arbetskamrater... så jag ska inte äta upp alla själv!).


Dom senaste veckorna har jag inte kunnat ta med mig matlåda till jobbet. Jag mår illa bara jag tänker på matlåda... med rester... jag vill kunna äta det jag är sugen på just nu, denna minut! Så det blir lite dyrt att äta ute hela tiden... men då får jag i mig maten. Det har blivit kina-mat nästan varje dag... idag var nog första dagen på flera veckor som jag inte har ätit kina-mat till lunch  :)

ANNONS
Av bambi - 23 januari 2008 17:31

Nu har jag tittat igenom Odd Mollys vårkollektion och hittat en massa favoriter!


Min två största favoriter är den lila doppfärgade kjolen (måste bara ha den!!) och kashmirkoftan (här i rosa, men den fanns i flera färger).


Odd Molly har mycket fint i sin vårkollektion som dom doppfärgade plaggen (kjolar, tunikor och skjortor) och dom har väldigt våriga färger som den starka gula färgen och mörkrosa färgen. Me like!!!!

Av bambi - 23 januari 2008 09:45

Odd Mollys vår och sommarkollektion finns nu att beskåda på deras hemsida: http://www.oddmolly.se


Det finns mycket fint, doppfärgat som är väldigt inne, rutigt, mm. Jag ska kika lite noggrannare senare och välja ut några favoriter  :)

Av bambi - 23 januari 2008 08:32

Så skönt med sovmorgon... jag börjar 12.10 idag och har bara en lektion. Härligt härligt! :)

Av bambi - 22 januari 2008 17:18

Det bästa med att bo i stockholm är att allt finns här, chokladfabriken, muffinsfabriken, mm, mm. Man kan hitta ALLT!


Älsklingen och jag promenerade till muffinsfabriken i förrgår och inhandlade dessa mumsiga muffins. Deras muffins är svåra att slå, dom väger 250 gr och är underbara. Jag klarar inte av att äta en hel på en gång... men om man ger det lite tid så får man i sig en hel  :)


Den till vänster på bilden är en chokladmuffin med vaniljkräm *mums* och till höger en krokantmuffin (har aldrig smakat denna). Så här står det om krokantmuffinen på deras hemsida: Daimälskare se hit! Denna muffins får av smörkrokant en smak av daim. Toppad med knäck.

Av bambi - 22 januari 2008 12:47

Vi ska ha fackmöte i eftermiddag, jag är inte van vid att ha sånna... men det är tydligen en del som ska MBL:as med arbetsgivaren. Jag har inte alls någon lust att sitta på möte till 16.30 det är nästan som om man blir straffad för att man är med i facket.


Längtar just nu bara tills jag ska hem... och så längtar jag till fredag då lönen kommer!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se