Alla inlägg under januari 2008

Av bambi - 21 januari 2008 14:26

Jag gillar kyssjohannas senaste designer Dillon Rogers läderarmband med olika budskap. Jag har själv inte ägt många läderarmband, men dessa var riktigt snygga. Det är fräsch att bära naturmaterial på våren/sommaren.


Min favorit var nog den längst till vänster, ett wraparmband som viras tre gånger runt handleden. Finns med texterna: "What goes around comes around" "What Doesn´t Kill You Makes You Stronger" "Love Faith Drem Beleive" och "Follow your dreams".

ANNONS
Av bambi - 21 januari 2008 10:37

Det enda jag äter nuförtiden är:

  • Päron
  • Kinamat

Jag som drack ca 1,5 liter Cola Zero förut, jag har slutat helt att dricka Cola eftersom jag mår illa av kolsyran. Jag saknar inte alls Cola! Jag är inte heller särskilt sugen på sött, men det går ner... fast de blir inte alls godis varje dag som förut. Är nästan mer sugen på salt, bad älsklingen köpa chips till mig. Det är många många år sen jag köpte chips utan att det ska vara fest eller om vi ska ha gäster. Kroppen påverkas enormt när man är gravid, jag kunde inte ens fantasiera att det skulle bli så här! Det som är konstigast är att må illa och vara hungrig samtidigt hela tiden!

ANNONS
Av bambi - 21 januari 2008 10:22

Fick nyss massage här på jobbet. En utbildad massageterapeut kommer hit en gång i månaden så får man betala 100 kr. för 40 minuters massage (företaget betalar resten). Ett mycket bra erbjudande!


Så nu känner jag mig avslappnad och mör... :)

Av bambi - 21 januari 2008 08:46

Jag låg helt däckad igår, därav inget bloggande.

I lördags blev det lite bio, det blev Försoning med Keira Knightly. Helt okej film...

Av bambi - 19 januari 2008 14:48

Jaha... I Am Legend hade inte biopremiär förrän nästa vecka! :(

Så nu funderar vi på Control eller We Own the Night....

Av bambi - 19 januari 2008 13:38

Var nyss och fikade på Chokladfabriken med en kompis, hade svårt att ta mig dit. Mådde väldigt illa imorse.


Ikväll ska vi på bio med några vänner. Vi ska se I Am Legend. Hoppas att den är bra! Nu ska jag vila lite...

Av bambi - 18 januari 2008 09:53

I eftermiddag ska jag på inspelning av Fråga Olle tillsammans med mina elever, hoppas att det blir skoj. Senare ikväll ska vi ut med älsklingens klasskompisar. Hoppas att jag orkar hålla mig vaken.

Av bambi - 17 januari 2008 18:49

Gick till apoteket på vägen hem och köpte järntabletter som barnmorskan rekommenderade mot tröttheten. Det känns så konstigt att säga högt till någon man inte känner att man är gravid, känns så overkligt och nästan som om jag ljuger? Men jag frågade en tjej där på apoteket vilka tabletter jag skulle ha och hon rekommenderade en sort som inte innehöll vegatabiliskt järn eftersom det gav så mycket biverkningar så hon tyckte en annan sort med animalisk järn var bättre (= grisblod). Så jag ska ta tre tabletter grisblod om dagen nu... känns nice!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se