Alla inlägg under januari 2008

Av bambi - 12 januari 2008 16:22

David Batra uppträder på Norra Brunn ikväll... vi ska kanske dit med några kompisar... :)

ANNONS
Av bambi - 12 januari 2008 15:53

Jepp, jag är en riktig Seinfeld-expert. Jag äger alla DVD-boxar med alla avsnitt och älskar verkligen serien. Så jag kunde ju inte missa Seinfeld-maratonen som pågår på Rica Talk Hotel.


Dom hade menyer med Seinfeld mat, så som mackor, big salad (Elaines favorit), Chocolate babka, mm. Dom hade även en liten tävling, en Seinfeld-quiz med 10 riktigt svåra frågor om serien. T.ex Vem är figuren George baserat på? Vad hade Elaine för problem med sin pojkvän Joel Rifkin? Vilket namn brukar George använda sig utav som "alias"?


Inga svåra frågor för mig... förutom sista! Som var: Hur kunde George till slut flytta ut ur hans föräldrars hus?


Hmm... jag skrev ett svar, men jag är inte helt säker på det som jag var på dom andra frågorna, så jag måste nog kolla på några avsnitt och se om jag kan hitta svaret... (irriterande annars... att inte veta svaret helt säkert!)Dom hade hängt upp en stor bild på Monk's café (som ni ser i bakgrunden). Älsklingen kom med på bilden också  :)Och så visade dom alla avsnitten på stor duk... :)

Jag är sugen på att gå dit igen, maratonen håller på till på måndag... men det var lite dyra priser. Vi åt lunch där (med efterrätt) och det kostade över 400 kr för oss två... så lite dyrt för att se på avsnitt som jag ändå har hemma... men det var kul coh mysigt. Och så var det nog den godaste Big Salad (caesarsallad) som jag har ätit! Chocolate babkan var inte heller så dum  :)

ANNONS
Av bambi - 12 januari 2008 15:34

Ja, igår blev det lite fredagsöl med dom gamla arbetskamraterna. Det känns verkligen som om det är där jag hör hemma... det var så härligt att träffa dom. Vi samlades för att tacka av administratören som nu har slutat (men hon skulle tydligen komma in lite nästa vecka och hjälpa den nya administratören lite).


Tydligen så är det kaos på skolan, det är väldigt många nya lärare. Det finns tydligen ingen helt färdigutbildad engelsklärare på skolan just nu, t.ex För den andra engelskläraren har blivit sjukskriven... så det är hur många vikarier och nya som helst på skolan.


Alla frågade mig hur det var på mitt nya jobb.. så jag fick berätta det 10 gånger... om och om igen... Men det funkar ju bra på nya jobbet... en annan lärare kom in på min sista lektion igår och blev förvånad över att eleverna pratade engelska och knappt ville sluta arbeta med uppgifterna. Så har det tydligen inte varit tidigare....


Men jag saknar verkligen min gamla skola, även om den nya är bra. Jag vill tillbaks... till alla söta elever och till mina snälla kollegor... dock finns det annat som jag inte saknar lika mycket...hmm hmmm..

Av bambi - 10 januari 2008 17:26

Jag blir så förbannad... jag fick veta idag att administratören på mitt gamla jobb ska sluta imorgon. Så nu har rektorn äntligen fått som han ville. Jag föstår inte hur han kan göra så? Hon som kämpade och gjorde verkligen ALLT för skolan.


Men så har han fått flera anställda att sluta. Det är så synd att han skulle komma och förstöra skolan. Innan han kom så var jag så nöjd och glad på min gamla arbetsplats, tog med godis och bakade saker och tog med mig... ville sprida glädje bland mina älskade arbetskamrater... men sen så hade jag ingen lust längre... jag blir väldigt arg och förbannad. Jag funderar på om jag ska maila ledningen och berätta för dom hur han behandlar sin personal egentligen...


Nåja, får se hur jag gör. Min nya rektor är ifall ljusår bättre  :)

Av bambi - 10 januari 2008 14:16

Nu har mina nya jobbdator har äntligen kommit. Tidigare så har jag lånat en gammal dator, men nu har jag en helt sprillans ny bärbar Toshiba. Den verkar helt okej. Dock så har den Windows Vista vilket jag inte är van vid! Men det ska väl gå och lära sig hur det funkar också!


Tyvärr är det ingen inbyggd digitalkamera som det var i min rosa bärbara på förra jobbet  :(

Av bambi - 10 januari 2008 08:13

Jag har mycket stor lust att skriva en massa snask om gamla rektorn (jag skulle kunna fylla flera sidor). Det är nog väldigt underhållande att läsa och jag tror att andra inte kommer att förstå att en sån konstig person kan vara rektor. Men jag ska nog vänta en liten stund till.... om jag nu ska skriva nåt alls... vet inte om jag borde det?


Läste i Metro att Rica Talk Hotel har en Seinfeld-maraton i helgen! Med start ikväll kl. 18 så ska dom visa alla avsnitt dygnet runt (kommer att ta 4 dygn) i hotellrummet, i resturangen och baren. Dom kommer även att servera klassiker så som bologna sandwich och big salad (Elaines favorit). Jag är väldigt sugen på att sticka dit i helgen... *Seinfeld rules!*

Av bambi - 9 januari 2008 17:44

Sitter och lyssnar på musik... det är så härligt ibland. Man kan få fram så härliga minnen till musik. T.ex när jag lyssnar på Kents skiva Du & jag döden så tänker jag på sommaren då dom precis hade släppt skivan och jag satt och spelade poker hela dagarna. Eller när jag hör Red Hot Chilipeppers låt Otherside så tänker jag på när jag och en kompis var hemma hos mig och sjöng den så högt så att en granne kom ner och ringde på dörren!

Av bambi - 9 januari 2008 14:25

Helt galet... jag trodde att alla skolor var lite "olagliga" när det gällde filmvisning. Man får ju inte visa film i skolan hur som helst, men på alla tidigare skolor jag har jobbat på så har man visat film lite hur som helst ändå... Men på nya jobbet så köper dom licens av Swedish Film. Med denna licens kan vi använda film som vi själva införskaffar (för ämnesbudget) från 14 olika stora filmbolag som representerar drygt 80 % av marknaden.


Wow! Va härligt med en skola som håller sig på rätt sida om lagen!

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se