Direktlänk till inlägg 4 februari 2008

Teneriffa!

Av bambi - 4 februari 2008 17:43

Idag bokade jag en resa till mig och älsklingen! Vi måste passa på innan bebisen kommer. Så den 6 april åker vi till Teneriffa!


Vi ska vara där en vecka och bo i Playa de las Américas på Sunwing Resort. Vi har inte varit på Teneriffa förut, så ni får gärna komma med tips om ni har några  :)

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

4 februari 2008 21:35

Teide, vulkanen! Kan var lite häftigt att kolla in snö på Teneriffa;)
Kan även ses som en turistfälla, men man behöver ju inte köpa alla grejer i deras shop om man inte vill.
Puerto de la Cruz och så finns det en liten bergsby jag inte kommer ihåg vad den hette...hmm...kanske en båttur till en grannö : Gomera.
Kul! Hoppas att ni får trevligt!
kram!

http://trollpackan

 
Dockmamman

Dockmamman

5 februari 2008 08:09

Åh vad skönt! Det är nu 2½ år sedan jag var sist utomlands. Min svärmor var iväg till Teneriffa innan jul kom hem den 22 dec och nu for hon till Gra Canaria i torsdags...

Hon har så mycket semester att plock ut och så ska hon gå i pension snart...
Det ser för härligt ut, vad roligt för er/Kram Dockmamman

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Linn

Linn

8 februari 2008 17:27

åhh va mysigt , hoppas ni får det skönt

http://www.flickan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se