Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Kycklingfajitas

Av bambi - 25 februari 2008 19:59

Ikväll lagade jag mat för första gången i år! :D

Det blev kycklingfajitas, enkelt och supermumigt. Jag gjorde så här:


Stekte strimlad kycklingfilé, rödlök och röd paprika. Blandade i kryddmix och två burkar salsasås (jag tog en burk vitlökssalsa och en burk ananassalsa). Sen så hade jag i röran i tortillabröd, rullade ihop, satte i en tandpetare och hade på riven ost. Gratinerade i ugnen i ca 8 min.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mumin och Lilla My från Mumindalen

25 februari 2008 20:46

Kan vi inte få se dom supermuuumiga kycklingfajitas färdiggratinerade..? (Är det finskt recept?)

 
Mia

Mia

25 februari 2008 20:49

Ser supergott ut! Kanske får försöka göra det där :) Du har inte recept på ugnsbakade grönsaker eller liknande? Ska kika under din receptkategori.

http://www.mariabrundin.just.nu

 
Ingen bild

bubb

26 februari 2008 02:50

det ser riktigt gott ut! :) det va det säkert också, nu blev jag hungrig :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se