Direktlänk till inlägg 26 februari 2008

Kampen med ett paraply

Av bambi - 26 februari 2008 15:20

Vår internetuppkoppling gav upp precis när jag satt och spelade poker och var inne på en turnering och en sit-and-go. Så jag gick ut i regnet för att hämta ut ett paket. Paketet skickades med DHL så det skulle hämtas ut långt härifrån... tog 15-20 minuter att gå. Jag hade ett sånt där billigt 10-kronors paraply och det blåste ju, så hela vägen så blåste paraplyet ut-och-in. Så jag gick och bråkade med det där paraplyet hela vägen dit och hela vägen hem.


När jag kom till utlämningsstället så visste inte tanten bakom disken hur man lämnade ut DHL-paket så hon frågade om jag kunde komma tillbaka efter kl.16 Jag var ju på ganska dåligt humör och sa "nej" och sa att jag kunde lämna mitt telefonnummer istället.... annars så brukar jag alltid vara så till lags och göra som folk ber mig... men efter kampen med paraplyet så orkade jag inte.


Och nu går det dåligt med pokern också... vilket kan i och för sig bero på att jag är på dåligt humör och då brukar man inte spela så bra.

 
ANNONS
 
trollpackan

trollpackan

26 februari 2008 16:46

Hmm...konstigt att de inte vet hur man lämnar ut ett DHL-paket...om man nu kan hämta ut det där menar jag..lite dåligt! Förstår att du blev lite sur!
Hoppas att det går bättre på pokern snart!;)
kram!

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se