Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Panik på Mc Donalds

Av bambi - 29 februari 2008 10:04

Äntligen fredag! :)


Igår var vi till en kompis som nyligen fått barn, vi stannade lite väl länge och jag började bli riktigt hungrig när vi åkte därifrån. Så vi bestämde oss för att stanna till vid Mc Donalds och äta något, jag var egentligen inte sugen på Mc Donalds men kunde tänka mig att äta deras Ceasarsallad. Så älsklingen går fram och beställer medans jag sätter mig ner eftersom nu började jag må riktigt illa. Älsklingen signalernar att det kommer dröja 3 minuter, så han står kvar vid kassan och väntar. Jag sitter där och tycker att dessa 3 minuter känns som 3 timmar eftersom jag har inte ätit sen halv tolv och klockan började närma sig nio.


Efter ca 7-8 minuter ser jag älsklingen prata med henne i kassan... det händer inte så mycket. Så jag börjar få panik av illamående och hunger och känner att jag kommer springa fram och skrika åt tjejen bakom disken. Jag går fram och frågar älsklingen varför vi inte får någon mat... han säger att tjejen har sagt att dom i köket har glömt min salladsbeställning! Jag får panik och börjar gråta där, mitt i Mc Donalds, och jag ville verkligen skrika åt alla bakom disken att jag är gravid kvinna som inte har ätit sen halv tolv och jag håller på att dö (kändes ju så!). Men som tur är lugnar älsklingen ner mig och tröstar mig... och vår mat kom ett par minuter senare...


Jag har aldrig varit så nära att få ett utbrott och skrika åt folk som igår, och så har jag aldrig förr gråtit på Mc Donalds... men så är det att vara gravid och hungrig...

 
ANNONS
 
Ingen bild

-

29 februari 2008 22:47

Hej! Jo det är så att min kompis är jätteorolig för att hon har haft oskyddat sex och hon säger att det inte kommit något i henne men hon är ändå lite osäker hon undrar först hur fort man kan känna skillnad på sin kropp? för t.ex bara typ 2 dagar efter kändes det som hennes mage blivit lite större och vattenfylld, mycket mjukare än förut och även märkt skillnad på bröststorleken.. sen från att inte haft någon apit alls har hon plötsligt blivit väldigt hungrig men kan det gå så snabbt som några dagar? Tacksam för svar!

 
ugglan

ugglan

2 mars 2008 22:20

Åh, stackare. Det känns nästan som om det skulle kunna varit jag..... Precis så var det för mig under graviditeterna, jag grät hur lätt som helst och utan förvarning..... Men det är helt i sin ordning..
Hälsningar Ugglan
Ps. Trevlig blogg....

http://ugglan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se