Alla inlägg under februari 2008

Av bambi - 26 februari 2008 11:28

10 dagar tills vi åker på kryssning

30 dagar till ultraljudet

40 dagar tills vi åker till Teneriffa!

ANNONS
Av bambi - 26 februari 2008 10:01

I närheten av jobbet ligger det en Kahls The & Kaffehandel, jag dricker ju inte kaffe med däremot är jag ju väldigt förtjust i praliner. Jag har handlat praliner där en gång förut och har redan hittat några favoriter.


Min absoluta favorit är Blåbär, den är verkligen supergod... det går inte att beskriva hur god den är (det är den blå/lila pralinen i påsen)! Sen har dom även en pralin som heter Mango som också är väldigt god (den är gul/vit i påsen). Men en som jag blev förvånad över att den var god var Balsamico, som är liiite liiite syrlig... en annorlunda men mycket god pralin!


Kika gärna i kategorin Choklad för fler inlägg om choklad!

ANNONS
Av bambi - 25 februari 2008 19:59

Ikväll lagade jag mat för första gången i år! :D

Det blev kycklingfajitas, enkelt och supermumigt. Jag gjorde så här:


Stekte strimlad kycklingfilé, rödlök och röd paprika. Blandade i kryddmix och två burkar salsasås (jag tog en burk vitlökssalsa och en burk ananassalsa). Sen så hade jag i röran i tortillabröd, rullade ihop, satte i en tandpetare och hade på riven ost. Gratinerade i ugnen i ca 8 min.

Av bambi - 25 februari 2008 15:51

Hade ju egentligen bara tänkt köpa det gula linnet... men det blev även en kofta. Men koftan är i färgen chalk, som är ljus-ljus-grå/beige. Bild när jag har dom på kommer senare....

Av bambi - 25 februari 2008 15:40

Idag har jag känt sån energi så jag promenerade hem från Kungsträdgården, där jag annars kliver på bussen. Så det blev en 30-minuters promenad. Det var flera månader sen jag promenerade, men jag har inte haft energin till det.


Känns som om dom senaste månaderna så har jag varit som i en dimma. Men idag har det känts annorlunda, vet inte om det är det fina vädret eller att det är lov eller om det är att jag har kommit in i en ny fas i graviditeten? Jag ska i allafall försöka promenera ett par gånger i veckan i fortsättningen, behöver ju träna upp konditionen till det stora maratonet i augusti (=förlossningen).

Av bambi - 25 februari 2008 15:36

Nu har äntligen paketet från La Redoute kommit! Tyvärr var inte mina rosa sneakers med, dom kommer senare. Det som var med i paketet var:


  • Två stora lakan
  • Sminkpaket från Make Up Store
  • Svarta mammabyxor (dessa vet jag dock inte om jag ska behålla, trodde att dom var mer åt finbyxor hållet... men det visade sig att det var mer som mysbyxor)
  • Prickig klänning
Av bambi - 25 februari 2008 15:33

Köpte denna helt nya pyjamas på Tradera till bebisen för bara 35 kronor med frakt. Tyckte den var supersöt  :)


Sen så läste jag en recension av Katarina Wennstrams bok Smuts så jag var tvungen att köpa den på ICA  :)

Av bambi - 25 februari 2008 13:04

Är på jobbet idag, men ska vara hemma resten av lovet. Har så mycket att göra och är inte ensam om det så det är några kollegor till som är här på jobbet idag. Jag fick en kopp Chigong te av en kollega, hon har varit på Chigong kurs hela helgen. Det är en massa blad som ska sjunka ner till botten av koppen (vilket dom aldrig verkar göra), sen när man har druckit upp teet så kan man äta upp bladen... får se hur det smakar... det ska vara utrensande och nyttigt i allafall!


Tänkte dra hemåt snart... så fort bladen har sjunkit ner och jag kan dricka mitt te. Går nog förbi NK och kikar på Odd Molly kläder på hemvägen...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se