Alla inlägg under februari 2008

Av bambi - 12 februari 2008 18:46

En av mina elever som hade missat början av min lektion (då jag berättade att jag var gravid) var så söt efter lektionen och frågade "är det sant att du är gravid?" och ville känna på min mage  :)


Vi hade ett långt möte idag, slutade inte förrän 17.15 Jag höll på att svälta ihjäl (måste äta ofta), så jag stannade till vid Taco Bar och åt en mumsig Mex-mix (skulle kunna äta det varje dag!). Älsklingen hatar Taco Bar, vilket är synd för det är en av mina favoriter. Jag förstår inte hur man inte kan gilla deras mat? Det är ju super mumsigt!


Nu ska jag spela lite poker. Har fortfarande en bit kvar till koftan... det har inte gått så bra på sistonde!

ANNONS
Av bambi - 12 februari 2008 15:09

Idag så berättade jag för mina elever att jag är gravid. Dom var glada och grattade mig. Det är nog lättare för dom att förstå varför jag är borta ibland... det känns skönt att inte "dölja" det längre... att alla vet om det. Det syns ju nästan lite nu också... jag kan definitivt inte ha mina vanliga jeans utan en sån där "knappförlängare".

ANNONS
Av bambi - 12 februari 2008 09:50

Gick till jobbet imorse även fast jag verkligen ville stanna hemma, men jag vet att det blir sånt krångel med mina lektioner då. Att någon annan måste ta hand om dom... jag får sånna skuldkänslor för det.


Jag mår ändå lite bättre när jag är på jobbet än när jag är hemma, vet inte om det är för att jag slappnar av hemma och "känner efter" eller om det är när jag är hemma som allt det jobbiga kommer eftersom jag har hållt tillbaka det på jobbet? Eller det kanske är nyttigt att komma ut? Jag vet inte.... vet bara att när jag är hemma så mår jag fruktansvärt illa och min kropp vill bara stanna i sängen...


Nåja, nu ska jag försöka ta mig igenom denna dag....

Av bambi - 11 februari 2008 10:16

Är hemma från jobbet idag igen. Jobbade hela förra veckan och tvingade iväg mig vissa mornar. Så idag så låter jag kroppen vila... har en kväljande känsla hela tiden. Idag går jag in i 13:e veckan, trodde att illamående skulle gå över efter 12:e veckan  :(


Vi var på bio i lördags föresten och såg Cloverfield, den var helt okej. Jag mådde dock så illa igenom hela filmen så det förstörde nog en hel del... Men det var en spännande film!


Neee... nu ska jag nog lägga mig i duschen  *mår så illa*

Av bambi - 10 februari 2008 14:03

Denna lapp satt uppe vid Universitetet, älsklingen tog kort på den... hoppas att personen inte menar allvar...

Av bambi - 10 februari 2008 14:00

Jag var ju hos barnmorskan i torsdags, hon tog bland annat blodprover... så här fin är min arm... syns kanske inte så bra, men det är ett gigantiskt blåmärke. Det brukar inte bli så när dom tar blodprov (har även gett blod), så jag vet inte vad som har hänt?

Av bambi - 9 februari 2008 14:28

Jag har en massa att rätta och omdömen att skriva, som ska vara klara tills på måndag kl. 08.00 Men jag får ju ta ut komp. sen för att alla timmar jag jobbar extra, så det är ju bra.


Jag är väldigt sugen på att se filmen Cloverfield som går på bio just nu... jag gillar skräck/thriller filmer... så den verkar vara min typ av film  :)


Neee... nu måste jag sätta igång och rätta lite och spela lite poker emellanåt  :)

Av bambi - 8 februari 2008 09:45

Nu när vi har hört bebisens hjärta och vecka 12 snart är över så har jag berättat för alla på jobbet. Det är skönt att dom vet... så att jag slipper hålla upp en fasad och låtsas som allt är toppen när jag ibland mår väldigt illa.


Mår ganska illa nu, men mina elever har muntliga redovisningar idag (alla tre lektioner) så jag tvingade hit mig. Även fast jag mådde pyton imorse och låg i sängen med kläderna på och redo att gå och kunde knappt resa mig. Jag kanske borde ha lyssnat på kroppen, men jag kände verkligen att just idag med muntliga redovisningar så kunde jag inte vara hemma.

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se