Alla inlägg under februari 2008

Av bambi - 7 februari 2008 14:02

Ikväll kommer svärföräldrarna på besök. Dom är supersnälla och underbara, så det ska bli trevligt. Tyvärr är det inte så städat hemma hos oss nu för tiden... när jag har mått illa så har älsklingen fått tagit hand om allt helt själv. 

Dom ska bjuda ut oss på resturang, och så måste vi förstås berätta om att vi idag har hört bebisens hjärta slå för första gången!


(Glömde föresten berätta... det blev ett väldigt känslosamt ögonblick där hos barnmorskan när vi hörde bebisens hjärta... barnmorskan fick också tårar i ögonen  :)  )

ANNONS
Av bambi - 7 februari 2008 13:16

Jag är så glad! Det känns så underbart!

I förmiddags var jag och älsklingen hos barnmorskan, tog en massa prover och pratade en massa. Jag berättade att det känns lite overkligt att det lever någon därinne... och att jag är lite orolig att den verkligen fortfarande lever (finns egentligen ingen anledningen till denna oro... bara att jag har läst en hel del om missfall på nätet). Så hon sa att hon kunde försöka lyssna efter hjärtat, men att det inte alls var säkert att vi skulle höra nåt eftersom det är så tidigt och att det kan vara andra orsaker till varför man inte hör hjärtat (moderkakan är i vägen, osv). Så jag var inställd på att vi kanske inte skulle höra nåt, men jag ville försöka. Först hörde vi min puls... sen kort där efter så hörde vi bebisens hjärta slå, jättefort!! Åh, det var så härligt att höra! Jag började gråta och blev så lycklig (jag börjar gråta nästan nu när jag berättar om det...).


Det känns verkligen jättebra att få bekräftat att bebisen lever och att jag inte bara inbillar mig. Ibland har jag trott det... att jag har blivit tjock för att jag äter så mycket.. och att resten är inbillning. Men nu vet jag att det slår ett litet hjärta där inne  :)

ANNONS
Av bambi - 6 februari 2008 10:41

Jag har börjat spela lite poker online igen. Detta mest för att jag försöker tjäna ihop till ovanstående kashmir-kofta med sidenband från Odd Molly. Jag tycker att den är bedårande söt! Men den är väldigt dyr... kostar 1899 kr. Jag är snart halvvägs där... behöver kanske spela en vecka till eller nåt (går sakta framåt).

Av bambi - 5 februari 2008 19:01

En ny webbutik som säljer bl.a Odd Molly, Dagmar, Calvin Klein, Pepe Jeans, mm. har öppnat! Sid & Sally heter den och du hittar den här.

Av bambi - 5 februari 2008 17:33

Jag är konstant hungrig... till och med när jag mår illa så är jag hungrig. Och om jag inte äter när jag är hungrig så mår jag ännu mer illa!

För att bevisa att jag inte överdriver så tänker jag redovisa vad jag har ätit idag:


 • Frukost. två mackor med ost och ett glas juice
 • Mellanmål: macka från konsum
 • Lunch: Kina-mat
 • Mellanmål: Yoghurt med start
 • Mellanmål (igen): Chicken burger från McDonalds (en sån liten för 10 kr.)
 • Semla

Jag planerar att under kvällen även att äta:

 • en frys pizza (Pizza Ristorante)
 • ett päron
 • praliner från Chokladfabriken

Hmm.... än så länge har jag gått upp 4 kg under graviditeten... hur mycket tippar ni på att det kommer att sluta på?  ;)

Av bambi - 5 februari 2008 17:14

Nu har jag gjort en liten beställning från La Redoute. Det blev ett sminkpaket från Make Up Store (gratis), en mönstrad klänning (135 kr), mammabyxor (203 kr) och rosa sneakers (313 kr).

Av bambi - 5 februari 2008 16:37

Jag har märkt att detta med att vara gravid/skaffa barn är ett område där väldigt många ska tycka till och lägga sig i. Har aldrig varit med om att så många predikar om hur man ska göra, hur man ska vara... osv!


Jag läser en hel del på Familjelivs forum, där är det väldigt många som predikar om hur man ska vara som förälder, att man inte ska lämna bort barnet över natten förrän det är över 1 år.. osv osv... Jag förstår inte vad som gör alla till "experter" i detta område?


Samma sak nu på bloggen... får jag predikningar om hur jag ska vara... jag ska inte berätta för andra att jag är gravid förrän jag är i 12:e veckan... jag ska inte bry mig om vilket kön det är på bebisen... osv osv... Jag vågar inte ens tänka på hur det blir när bebisen kommer!


Det är många på t.ex Familjeliv som får dåligt samvete och känner sig som dåliga föräldrar eftersom dom inte följer alla "experters" råd och regler... jag tycker att det är synd. Alla är vi individer (inklusive barn) och det betyder att alla måste inte göra på exakt samma sätt!

Av bambi - 5 februari 2008 16:34

Supermumsig semla från Chokladfabriken med chokladgrädde och amaretto-mandelmassa! *mums* (+ några praliner ;) )

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se