Alla inlägg under februari 2008

Av bambi - 5 februari 2008 13:20

Jag blev fundersam på rubriken.. ska det vara två m i den? Men semla stavas med ett? hmm...?


I allafall... idag är det dagen man får äta semlor... jag ska nog stanna till vid Chokladfabriken och köpa deras. Dom brukar ha chokladgrädde i sina och nåt special-grejs i mandelmassan... supergoda (men dyra!).


På torsdag skulle vi få semlor här på jobbet... på torsdag ska jag till barnmorskan igen. Jag är ju i tolfte veckan nu... det flyter på snabbt! Nyss var det vecka 10 och en fjärdedel av graviditet hade gått... men nu är det snart en tredjedel!!! Läskigt! Jag längtar till vecka 18 då man får göra ultraljudet och ta reda på könet.

ANNONS
Av bambi - 5 februari 2008 09:38

När man åker till Teneriffa så måste man ju besöka vulkanen Teide. Min kusins ex-man friade till henne uppe på Teide... men sen höll äktenskapet endast 1 år..


Men när jag läste om utflykterna till Teide så såg jag att gravida och om man har hjärtproblem så får man inte besöka Teide, på grund av den tunna luften där uppe  :(


Så jag får inte besöka Teide.. men älsklingen skulle kanske ta en utflykt dit ändå... jag förstår att han vill besöka vulkanen.

ANNONS
Av bambi - 4 februari 2008 19:00

En gammal kollega från förra jobbet ringde nyss... hon satt fortfarande på jobbet! När jag blir påmind om hur det var på gamla jobbet så ångrar jag inte att jag bytte. Hon sitter med 4 klasser i engelska (=120 elever) + 3 klasser i ett annat ämne... tänk va mycket att rätta vid uppsatser, prov, Nationella Prov... och dessutom så har hon fått alla prövningar i engelska! Stackarn...


Så jag ska nog inte klaga med mina 71 elever i engelska... och noll prövningar...

Av bambi - 4 februari 2008 17:43

Idag bokade jag en resa till mig och älsklingen! Vi måste passa på innan bebisen kommer. Så den 6 april åker vi till Teneriffa!


Vi ska vara där en vecka och bo i Playa de las Américas på Sunwing Resort. Vi har inte varit på Teneriffa förut, så ni får gärna komma med tips om ni har några  :)

Av bambi - 4 februari 2008 09:52

Usch, mår inte alls bra... var jättenära att stanna hemma idag eftersom illamåendet ville int ge med sig imorse. Så nu sitter jag här på jobbet ändå. Jag känner mig som en riktig gnällkärring. Men jag är inte van vid att må så här, jag har aldrig tidigare varit hemma mer än en vecka från jobbet. Det är därför det tar så hårt att stanna hemma, även fast min läkare kunde fixa sjukintyg åt mig. Men det känns så dumt att stanna hemma... jag hör L's röst i huvudet "och vem kommer att tacka dig för att du går till jobbet även fast du inte mår bra?".... hmm... jag vet....

Av bambi - 1 februari 2008 09:44

Jag har ju varit hemma hela veckan... jag försökte verkligen gå till jobbet igår (jag hade ändå inga lektioner) men jag klarade inte av det... var tvungen att springa in till toaletten 4 gånger.. sen gav jag upp och ringde och sjukanmälde mig. Men imorse mådde jag helt okej. Det är så olika... upp och ner... man vet aldrig hur man ska må.


Men jag var lite orolig över att jag skulle bli sjuk längre än en vecka... så jag pratade med min husläkare och han sa att han hade akuttider varje dag, så det var bara att besöka honom och fixa ett sjukintyg. Det känns jättetryggt att veta!


Jag berättade även min situation för honom, att jag är lärare och att det är inte så trevligt att stå inför en hel klass och bli blek i ansiktet och måste springa ut ur klassrummet... han var väldigt förstående. Skönt!


Men jag ska ta mig igenom denna arbetsdag, tänkte jag... men jag har tre lektioner idag och jag har inte riktigt hunnit förbereda dom (eftersom jag har varit hemma)... så jag hade stor lust att stanna hemma idag också....

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se