Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Kan inte tiden gå lite fortare?

Av bambi - 13 mars 2008 10:56

Jag vill bara att tiden ska gå... det är så mycket jag ser fram emot, som jag vill ska hända NU!


Jag har ont i huvuvdet och tänker bara på mat, mat, mat hela tiden. I helgen ska vi kanske gå på fest, men jag har ingen lust! Jag blir så trött på kvällen, känner mig tjock och finnig (varför talar ingen om att man blir så finnig när man är gravid?)... men samtidigt så vill jag inte vara tråkig och bara sitta hemma hela graviditeten!


Men på söndag ska vi nog ta och gå ut och shoppa... älsklingen gav ju mig en shoppingrunda i födelsedagspresent. Fast egentligen skulle jag hellre beställa kläder från Abercrombie & Fitch.... men själva grejen var väl att vi skulle umgås lite och han skulle visa att han står ut att shoppa med mig  :)


Men kan inte tiden gå lite fortare? Så att vi ska på ultraljud NU? Åka till Teneriffa NU?


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM 5 ST. GOTTOGRAM!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se