Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Mycket att rätta just nu!

Av bambi - 13 mars 2008 12:25

Sitter och rättar etik-arbeten om liv och död, många som har skrivit om abort, aktiv dödshjälp och organdonation. Har fått ont i huvuvdet, men har tagit en alvedon för man måste ju kunna jobba....


Sitter och smuttar på mango och persiko te, riktigt mumsigt! Men mitt favorit te är nog ändå vanilj-te, det doftar ju gott!


Jag sitter och tittar på min fina förlovningsring, känns lite trist att bröllopet måste skjutas upp... och så hade jag tänkt att jag skulle vara gift innan jag fick barn. Men det känns bättre att spara pengarna till barnet och alla grejer man behöver till den kommer. Och så vill jag inte vara stor och tjock på alla bröllopsfoton, dom ska man ju ändå ha kvar resten av livet. Huvudsaken är ändå att älsklingen och jag vill leva tillsammans resten av livet och att vi älskar varandra. Bröllop får det bli senare....


Nu ska jag försöka att fortsätta och rätta etik-arbeten. Jag har inga lektioner idag, hade bara stöd-lektion imorse... så det är skönt att få lite rättat!


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM 5 ST. GOTTOGRAM!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se