Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

Shoppingspree!!!!

Av bambi - 20 mars 2008 16:19

Min födelsedagspresent från älsklingen var en shoppingtur! Han hatar att följa med och shoppa, men idag så var han så snäll så... suckade eller gäspade inte en endaste gång. Dock var han inte heller så entuastisk, men det skulle han jobba på  :)


Resultatet av shoppingen blev:

 • Rosa kashmir kofta från Odd Molly (som jag länge har längtat efter!)
 • Mammajeans från H&M
 • Blommig top från H&M
 • Mörkröd väska från Fiorelli
 • 2 BH:ar från Chantelle (ej med på bild)
 • Brazil Nut body scrub från Body Shop
 • Spectacular Mascara från Helena Rubenstien
 • Matte Foundation från Face Stockholm
 • Nagellack i mörk röd/lila färg (nr. 31) från Face Stockholm
 • Strumpor från H&M
 • Schampoo & balsam från Herbal Essences
 • Rakhyvel från Venus Gilette

Jag är mest nöjd med att jag hittade ett till par mammajeans som jag gillade! Jag hade inte ens tänkt kolla efter det eftersom det känns så hopplöst, så jag är superglad! Nu har jag två par mammajeans  :)

Jag gillar även den vinröda väskan jag hittade, en riktig färgklick  :)


GLÖM INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM FINA SILVERSMYCKEN FRÅN KATTS OF SWEDEN!!

 
ANNONS
 
Linda

Linda

20 mars 2008 17:11

Åh shoppa är skoj! Färgen på Molly koftan är superläcker-kul med färger. Ser ut som du hittade massor med skoj idag på staden.HÄRLIGT

http://Fd Bakspegeln

 
Ingen bild

Ullis

21 mars 2008 11:45

Gud vad kul med shopping! här i Pajala är utbudet i stort sett obefintligt, och det tar sån tid att beställa. Kram kram.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls... med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se