Direktlänk till inlägg 22 mars 2008

På badrumshyllan just nu

Av bambi - 22 mars 2008 15:38

Det var länge sen jag gjorde en "på badrumshyllan just nu", så jag tyckte att det var dags igen:


  • Min nya Brazil Nut body scrub från Body Shop kommer att användas flitigt framöver eftersom vi ska snart till Teneriffa! Doftar ljuvligt, inte så söt-sliskigt som många andra body scrubs kan lukta. Innehåller finmalda valnötsskal och nattljusoljefrön som exfolierar.

  • Mitt nya nagellack från Face Stockholm är jag helt kär i! Underbar färg! Man borde verkligen unna sig ett nytt nagellack oftare!

  • Therapy från Lush, som egentligen är en massage-olja i fastform, använder jag just nu på min mage som växer. Den är mild i doften och innehåller kakaosmör som gör hudet elastisk (och ska motverka bristningar på magen). Innehåller även lavendelolja och sheasmör, den är väldigt smidig att använda och gnida in magen med!

  • En suverän ansiktsmask är Multivitamin Power Recovery Masque från Dermalogica! Jag har väldigt torr hud i ansiktet och använder denna nån gång i veckan och man känner en enorm skillnad efteråt! Tuben är ganska dyr, men den räcker länge!

  • Sen så är det alltid trevligt med doftljus i badrummet! Just nu har vi ett klotljus med doften Mulberry från Partylite på badrumshyllan!

Tidigare "på badrumshyllan" finns här.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se