Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Ultraljud idag!

Av bambi - 27 mars 2008 08:45

Kan inte tänka på annat! Hoppas att dagen går fort, för klockan 14 åker jag från jobbet till läkarhuset vid Odenplan för ultraljudet. Jag är nervös att det ska vara nåt fel på bebisen... det skulle verkligen vara hemskt  :(


Igår kväll såg jag på Barnmorskorna på SVT, det var bra och kändes nyttigt. Jag ska nog tvinga älsklingen att se den serien också. Det var svårt att hålla tillbaka tårarna när man är gravid och ser på glada par som får sina nyfödda bebisar i famnen! *längtar*

 
ANNONS
 
Helén

Helén

27 mars 2008 09:25

Åh så spännande, det är ju så himla mysigt med det där ultraljudet!!! Lycka till :)

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
eve

eve

27 mars 2008 09:37

haha jamen precis, du har ju redan hunnit vänja dig lite iom att du är gravid =)
lycka till på ultraljudet, vad spännande det måste vara!!

kram

http://evelinastrand.blogg.se

 
Snorkfröken

Snorkfröken

27 mars 2008 11:12

Ultraljudet var det roligaste med att vara gravid tycker jag. Läste att många hade åsikter om att du ville ta reda på könet.
När jag fick barn fanns inte den valmöjligheten vad jag vet? (14 0ch 11 år sen) så jag vet inte hur jag hade gjort om jag varit gravid idag. Det är ju inget skadligt eller hemskt ni gör som vill veta könet så varför bråkar folk om det?
Även om jag personligen tyckte att det var lite av spänningen just när man födde att först då få veta könet. Men det är upp till var och en att bestämma hur man vill göra.

http://snorkfrokensblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av bambi - 7 januari 2009 20:33

Nu är det mesta fixat på nya bloggen så ändra gärna i era bokmärken/favoriter/länkar och börja prenumera på den nya bloggen:    http://www.femme.se/bambi/ ...

Av bambi - 7 januari 2009 18:21

Jag blir nästan svettig av att försöka lära mig PhotoShop och blogg.se ... jag håller nämligen på att flytta. Men blogg.se är tusen gånger krångligare än bloggagratis, men detta gör också att det finns tusen fler möjligheter på blogg.se. Men jag måst...

Av bambi - 7 januari 2009 17:30

Nu har det blivit prat om att gå till öppna förskolan i vår föräldrargrupp (vi har en mailinglista). Dom vill gå dit imorgon kl.10 då det är sångstund. Jag skulle gärna vilja komma ut och vara lite social och jag tror att Zack skulle kunna gilla det....

Av bambi - 7 januari 2009 16:59

Så här ser min nybörjar-photoshop bild ut. Det var inte så lätt det där med PhotoShop.. fanns ju miljontals med knappar.   Jag klistrade ihop två bilder, men jag ville egentligen att den ena skulle vara mindre än den andra men fick inte alls till de...

Av bambi - 7 januari 2009 14:33

Så här ser jag ut idag: Vit bastop från Odd Molly (en riktig favorit, vill ha fler i alla färger!)Isblå kofta från Odd MollyJeans från Seven for all mankind  Nu blir det bakad potatis med kycklingröra till lunch (sen lunch eftersom jag gick upp så se...

Presentation

Omröstning

Vem är Zack mest lik?
 Mig
 Sin pappa
 Ingen av oss
 Båda
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Blogkeen
Följ Mot gummi, glas & metall betyder ett mirakel inget alls...  med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se